Havnært rækkehus med spa til 8 personer på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Havnebyvej 57A, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82132
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
4700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Stå op til udsigten over Vadehavet hver dag – er det din drøm, må du overveje dette moderne, stråtækte rækkehus i 2 plan på Havnebyvej 57A i Kongsmark. Her er plads til op til 8 personer, ideelt til storfamilien eller nogle vennepar, som ønsker at holde ferie sammen på smukke Rømø. Hunden er også velkommen.

Lys og lækker feriestemning

Det komfortable rækkehus på Havnebyvej 57A er opført i ægte charmerende Rømø-stil, af sten og strå. I stueetagen finder du det lyse, åbne køkken/alrum med udgang til en lukket terrasse, ideelt hvis I har hund eller små børn med. Køkkenet indeholder alt, hvad I har brug for, når I hygger jer med at kræse for måltiderne sammen. Spisepladsen får et dejligt lysindfald gennem det brede vinduesparti ud mod terrassen. Her kan I også rykke ud, hvis I ønsker at spise måltidet udendørs. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange.

Det store badeværelse med gulvvarme og spa er også på denne etage, samt et rummeligt soveværelse med dobbeltseng. Arrangér jeres egen lille wellnessaften i spaen og bliv fuldstændigt afslappet, inden I skal nyde nattesøvnen i den friske vesterhavsluft.

På førstesalen byder den lyse, velindrettede stue velkommen med den skønneste udsigt over Vadehavet og strandengene gennem det brede vinduesparti. Her er et fantastisk fristed med dejlig feriestemning, uanset om I hygger jer i sofaen eller trækker jer tilbage med en god bog ved varmen fra ilden i brændeovnen.

På gode dage kan I slå dørene op ud til balkonen, så I samtidig mærker den friske vesterhavsluft. I kan slappe af i havemøblerne på balkonen eller nedenunder, på terrassen. På førstesalen er endnu 2 soveværelser med komfortable dobbeltsenge, og fra stuen er der opgang til hems med de sidste 2 sovepladser, som de unge vil elske. Feriehuset har en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur.

Ferie i Kongsmark

Med beliggenheden på Havnebyvej – 50 meter fra Vadehavet – kan I observere tidevandet i Vadehavet hver dag. Her arrangeres guidede ture til østers- eller sælsafari. Det er en god ide at tage kikkert med, hvis du er naturinteresseret. Trækfuglene samles her, især forår og efterår bruges Vadehavet som spisekammer for dem. Også sort sol – de enorme stæreflokke – vil du kunne opleve her. Rømø byder generelt på nogle af Europas dejligste badestrande, I har kun 4 kilometer til Lakolk badestrand. Desuden kan I finde golfbane, ridecentre, cykeludlejning, lækre spisesteder og gode indkøbsmuligheder. På alle plan kan I glæde jer til en ferie på Rømø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 300
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...