Hyggeligt familievenligt feriehus på naturskønne Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Ejnar Mikkelsensvej 20, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82137
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Ejner Mikkelsensvej 20 i Kongsmark byder velkommen til op til 8 personer, som kan holde en dejlig ferie sammen her. Ideelt til børnefamilien eller nogle vennepar, og hunden er også velkommen. Her er spabad, sauna og brændeovn, samt rutsjebane og trampolin til børnene. Beliggenheden på den 2.500 kvadratmeter store naturgrund i det populære Kongsmark giver let adgang til Vadehavet på østsiden af øen og den brede sandstrand på vestsiden.

Lys og moderne indretning

På Ejnar Mikkelsensvej 20 føler I jer hjemme straks, I træder ind ad døren. I bydes velkommen af en lys, luftig og dejlig feriestemning via de lyse trælaminatgulve, hvidmalede træbeklædte vægge og lofter op i kip. I stuen kan I slappe af i sofaen ved varmen fra ilden i brændeovnen, imens I nyder udsigten over naturgrunden og det fine lysindfald fra det brede vindues- og dørparti ud imod terrassen. Det åbne køkken i forbindelse med stuen indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider.

Der er 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset – i forbindelse med det store badeværelse er også spabad og sauna, så her kan I arrangere jeres egen lille wellnessaften. Soveværelsernes placering tager hensyn til, at I kan få en uforstyrret nattesøvn i den friske vesterhavsluft. Der er 8 komfortable sengepladser fordelt på 5 soveværelser – 2 værelser med dobbeltsenge, 1 værelse med 2 enkeltsenge skubbet sammen til en dobbeltseng og 2 værelser med hver 1 enkeltseng, så I har mulighed for at arrangere jer, som det passer jer bedst. Der er en energibesparende varmepumpe til rådighed for jer på ferien.

Træterrasse og naturgrund

På terrassen kan I flytte rundt efter solens placering på himlen, og I vil altid kunne finde en god plet at trække jer tilbage på med en god bog og en kop te. Tag solbad i de komfortable liggestole eller træk ind på den overdækkede del af terrassen til en kølig drink eller snack. Børnene kan gå på opdagelse på naturgrunden, og skal de brænde energi af, er der også trampolin, gyngestativ med rutsjebane og sandkasse til dem. Den opvoksede beplantning omkring sommerhuset gør, at I kan føle jer private og tæt på naturen.

Ferie på Rømø

Det helt specielle lyng- og klitlandskab, som findes på Rømø, byder jer velkommen til en rolig og fredelig ferie sammen med familien. I får hurtigt fornemmelsen af at befinde jer på en ø, hvor der ikke er langt til noget som helst, uanset om I ønsker at komme til Europas bredeste sandstrand i Lakolk, indkøbsmuligheder, restaurant eller cafébesøg, eller at besøge Vadehavet. Her kan I være heldige at spotte både vildt, sæler og trækfugle hen over årstiderne. Der er altid noget at opleve, hvis I har øje for det.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82137

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche eingerichtet, gute und ausreichende Ausstattung. Sehr schöne Aufteilung der beiden Schlafbereiche, getrennt durch den Wohn- und Essbereich in der Mitte. Das große Bad mit Whirpool und Sauna hat und uns auch gut gefallen. Mit zwei Familien haben wir uns sehr wohl gefühlt. Die umlaufende Terrasse ermöglicht es, immer geschützt in der Sonne zu sitzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches haus mit geschmakvoller Inneneinrichtung (besonders schönes Geschirr )). Großer Tisch und geräumiges Wohnzimmer, sodass gut Platz für 8 Personen ist. Der Hauswirtschaftsraum im Eingangsbereich ist sehr praktisch.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:136 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...