Feriebolig til 8 personer i Kongsmark

4
icon
icon
icon
icon

Havnebyvej 61F, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82165
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
4700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Havnebyvej 61F finder I det flotte rækkehus i 2 plan med en beliggenhed helt ud til Vadehavet. Her kan I nyde samværet og den fantastiske udsigt midt på Rømø. Bygningen er i henhold til Rømø-tradition opført i sten og strå, det vil sige røde mursten og stråtag, så den kan modstå vind og vejr. På de 117 velindrettede kvadratmeter kan blandt andet fremhæves en 2-personers hjørnespa, brændeovn, 2 badeværelser og en hems. Hunden er også velkommen.

Hyggelig og moderne indretning i 2 plan

På Havnebyvej 61F føler man sig godt tilpas straks, man træder ind ad døren. Det lyse, åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider til hinanden, herunder opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en separat fryser på 100 l. I spisestuen kan I samles til de lækre måltider eller en hyggelig spilleaften. 1 soveværelse med 2 komfortable enkeltsenge 90 x 200 cm og 1 badeværelse med gulvvarme ligger også i stueetagen. I spaen kan I slappe af og blive godt gennemvarme før sengetid. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

På 1. sal er den hyggelige opholdsstue, hvor I kan nyde aftenen foran ilden i brændeovnen. Herfra er udgang til en overdækket altan, hvor I kan nyde panoramaudsigten over Vadehavet. Desuden er der badeværelse med gulvvarme og 3 soveværelser med hver 6 enkeltsenge 90 x 200 cm. De sidste 2 sovepladser er på hemsen, som især de unge vil nyde.

Udeliv ved ferieboligen

Fra terrassen foran rækkehuset og fra altanen har I den skønneste havudsigt over Vadehavet. Her kan I opholde jer i mange timer og nyde den friske luft. På legepladsen lige foran huset, kan børnene brænde energi af. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Ferie på Rømø

Rømø ligger i Vadehavet, og er kendetegnet ved sit smukke og varierede landskab. Det er et populært ferieområde med den børnevenlige Lakolk Strand, som er 4 km væk. På vandre- eller cykelture kan du nå det fine udsigtspunkt, Høstbjerg, som er øens højeste punkt. Eller I kan tilmelde jer en østerstur, hvor I samler østers i Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Fine naturoplevelser som “Sort Sol” eller at spotte sæler på bankerne ud for øen er tilgængelige alt efter årstiden, og dragefestival er også et stort trækplaster for både udøvere og beskuere.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 300
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...