Indbydende sommerhus med volleybane på Rømø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl Skinnevej 16, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82176
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
5300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I Kongsmark på Rømø finder I dette skønne sommerhus på Gl Skinnevej 16. Her kan op til 6 personer holde ferie i et indbydende sommerhus med brændeovn. Udendørs kan I slappe af på terrassen, og til de aktive er der en fin beachvolleybane, som I kan benytte jer af i det gode vejr.

Lyst og indbydende sommerhus

Velkommen indenfor i det skønne sommerhus. Store vinduespartier og loft til kip i alrummet gør sommerhuset lyst og indbydende, så her vil I hurtigt føle jer godt tilpasse. Det åbne alrum sørger for, at I alle kan være samlet mest muligt i løbet af ferien – Uanset om nogle laver mad, andre laver puslespil eller slapper af i sofaen foran brændeovnen.

På sommerhusets badeværelse er der gulvvarme, så I ikke fryser om tæerne efter badet. Her er desuden en vaskemaskine, så I kan vaske lidt tøj eller håndklæder, hvis det skulle blive nødvendigt.

De 6 sovepladser er fordelt på 2 gode værelser samt en fin hems. Det ene værelse er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet er indrettet med 2 enkeltsenge.

Naturgrund med beachvolleybane

Sommerhuset ligger i udkanten af Kongsmark på en skøn naturgrund. Her har I jeres egen beachvolleybane, så familien kan afholde en sjov og spændende turnering.

Efter en aktiv stund, kan I samles til en kold sodavand på terrassen. Her står havemøbler klar til jer, og på de varme sommerdage kan I nyde solen fra liggestolene. Til aften skal I naturligvis slutte feriedagen af med en god middag tilberedt på sommerhusets grill.

Oplevelser for hele familien

På Rømø er der aktiviteter og oplevelser for store som små. Blandt andet kan I besøge Tønnisgård Naturcenter, Lakolk Butikscenter eller Kirkeby Plantage, hvor I både finder en fin skovlegeplads og Spidsbjerg.

Fra sommerhuset er der 1 kilometer til Vadehavet, mens nærmeste badestrand ved Lakolk Strand ligger 3 kilometer herfra. På stranden er det muligt at køre helt ned med bilen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.800
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...