6-personers sommerhus med udestue på Rømø

3
icon
icon
icon

Småfolksvej 58C, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82188
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Småfolksvej 58C, for enden af en sidevej, finder du det hyggelige sommerhus midt på Rømø. På en 2500 m² stor naturgrund og 80 m² feriehus har du plads til 6 personer, og hunden er også velkommen. Et særligt spot er udestuen, som giver et godt sted at læse og slappe af, uanset vejret.

Stor stue med pejs

Når du træder ind i feriehuset på Småfolksvej 58C, møder du først den store udestue som giver en fantastisk udsigt over naturgrunden på en regnvejrsdag. De store vinduer lukker masser af lys ind, så du kan sætte dig godt til rette, læse en bog eller nyde en frisk kop te eller kaffe.

Når du fortsætter ind i sommerhuset, kommer du ind i det praktisk udstyrede køkken, hvor du også finder en opvaskemaskine, en mikroovn og et køleskab med fryser. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisepladsen, som går over i stuen. Brændeovnen i rummet giver ikke kun hyggelig varme, men skaber også en hyggelig feriestemning. Hvis det er nødvendigt, kan man tænde for den energibesparende varmepumpe, som hurtigt sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. De 6 sengepladser fordeler sig på de 3 soveværelser med dobbeltsenge. Der er vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien.  

Stor træterrasse og stor naturgrund

Der er udgang til den store træterrasse fra både den kombinerede stue og udestuen, hvor man kan slå sig ned i havemøblerne. Lyt til naturen, lad blikket vandre over det grønne, nyd en frisk kop kaffe og fordyb dig i den nyeste roman. Her kan du slappe af, bare lave ingenting og tilbringe fritiden sammen med familien. Feriehusets ugenerte beliggenhed for enden af en sidevej er et ekstra plus.

Midt på Rømø

Rømø er en fantastisk ø med mange muligheder for at holde ferie. I dette feriehus bor du ca. 1500 meter fra Vadehavet, som er en oplevelse for børnene. Her kan I gå på jagt efter børsteorme, beundre naturfænomenet ebbe og flod og deltage i en vadehavsvandring, østerssafari eller opleve ”Sort Sol” på visse årstider. Den populære Lakolk badestrand ligger 3000 meter fra sommerhuset. Kør til stranden i bil, og tilbring dagen ved havet med en fyldt picnickurv. Strandene er vidtstrakte og består af fint, blødt sand, så børnene kan bygge sandslotte eller gå på jagt efter skaller.  I Lakolk kan I også shoppe eller forkæle jer selv i restauranten.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...