Moderne poolhus til 18 personer, med spa og kun 400m til Vadehavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

C.H. Schramms Vej 5, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84085
18 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
6 pers.
Standvandspa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På C.H. Schramms Vej 5 på den smukke Nordsø-ø Rømø finder I dette sommerhus til 18 personer, bygget i 2023. Det egner sig perfekt til flere familier eller venner, der rejser sammen, og tilbyder masser af plads til wellness, afslapning og action. Der er en stor swimmingpool indendørs, samt indvendig og udvendig spa.

Jeres to hunde er også meget velkomne og kan se frem til lange gåture i den nærliggende hundeskov eller på den lange sandstrand på Rømø. Der er også et opladningspunkt til jeres elbil ved feriehuset.

Indretning af høj kvalitet fordelt på 250 m²

Jeres feriehus har en praktisk indretning. I den vestlige fløj ligger soveværelserne og to af badeværelserne, i midten den hyggelige stue og på den anden side pool området med det tredje badeværelse. I finder i alt 5 hyggelige soveværelser med dobbeltsenge, 1 soveværelse med køjesenge og 4 sovepladser på hemsen.

De tre moderne badeværelser er alle blevet udstyret med gulvvarme, så I kan dele jer op og undgå ventetider. I pool rummet er der også spa. Så mens børne plasker i poolen, kan I slappe af i spaen, nyde det varme vand og tanke nye energi.

I den rummelige stue kan alle samles til et fælles måltid, og i køkkenet, som er udstyret med moderne indbygningsmaskiner, kan I sammen tilberede jeres måltider i en hyggelig atmosfære. Bagefter kan I slutte dagen af med at spille et brætspil eller to.

Masser af plads til at hele familien kan boltre sig og slappe af

Der er masser af plads til action og afslapning på den 2500 m² store naturgrund. På den delvist afskærmede terrasse finder I komfortable havemøbler til afslapning, mens I tilbereder en lækker middag på gasgrillen.

Senere på aftenen kan I tage et afslappende bad i det varme vand i udespaen og se på stjernehimlen.

Idylliske Rømø – mellem Vesterhavet og Vadehavet

Ikke langt fra Vadehavet ligger jeres sommerhus ideelt placeret for besøg på denne UNESCO’s verdensarv og tæt på øens skove og hedeområder. Her kan I tage på lange vandre- og cykelture, observere forskellige dyrearter og nyde den friske havluft.

På den anden side af øen ligger den brede sandstrand, hvor I kan bade, bygge sandslotte og samle muslinger. Du kan også nyde de forskellige facetter af øen på 2 hjul. Øen kan nemt udforskes på de mange cykelstier und udsigten kan nydes fra Spidsbjerg – øens højeste punkt.

(Der er 5000 meter til Lakolk badestrand)

Det siger vores gæster om sommerhuset 84085

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr modern eingerichtet. Die Ausstattung, vor allem in Küche hat uns sehr positiv überrascht. Wir haben uns die gesamte Zeit sehr wohl gefühlt. Auch bei Fragen, war über die Hotline schnell jemand erreichbar und schließlich auch vor Ort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes und gut sortierten Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut eingetichtet und es würde an alles gedacht , mit dem Pool hat man auch bei Regentagen eine gute alter Alternative



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.500
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (177 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...