Moderne feriehus til 18 personer med pool og 3 badeværelser

5
icon
icon
icon
icon
icon

C.H. Schramms Vej 6, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84086
18 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
6 pers.
Standvandspa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Moderne feriehus til 18 personer med pool og 3 badeværelser

I dette moderne sommerhus på C.H. Schramms Vej 6 på Rømø kan I nyde en dejlig ferie i fantastiske omgivelser. Huset er bygget i 2023 og har alt, hvad hjertet begærer. Det giver plads til 18 personer og 2 hunde, som kan se frem til lange gåture på stranden.

Den gode indretning af soveværelserne gør huset ideelt til flere børnefamilier. Det udendørs område, der hører til huset, er fantastisk.

Moderne indretning – ren afslapning

Hjertet i sommerhuset er den rummelige og åbne stue med spisebord og åbent køkken, som er en fornøjelse at opholde sig i. De mange vinduer bader ikke kun opholdsrummet i et fantastisk lys, men giver jer også en følelse af at være helt tæt på naturen.

Den hyggelige atmosfære og det smarte design harmonerer perfekt med hinanden. Her kan I blot gøre det behageligt i sofaen, lytte til den knitrende ild i pejsen og spille et spil ved det store spisebord, mens I nyder stemningen i fulde drag. Hvis børnene vil have lidt fred og ro, kan de via en stige komme op på hemsen med enkeltsenge. I det veludstyrede køkken bliver madlavning en fælles begivenhed.

De 6 soveværelser er ideelt fordelt i huset, så I altid kan trække jer tilbage for at få lidt privatliv eller en lur. 5 soveværelser er udstyret med komfortable dobbeltsenge. 1 soveværelse er udstyret med køjesenge til 4 børn og sidst men ikke mindst den hyggelige hems med 4 sovepladser.

Derudover har feriehuset 3 badeværelser, alle udstyret med bruseniche og gulvvarme. 2 badeværelser er i soveområdet, det 3. badeværelse er i wellness-området.

I wellnessområdet findes den 18 m² store pool, hvor børnene helt sikkert vil have det sjovt. Mens børnene leger, kan de voksne slappe af i spaen og holde øje med børnene.

Der er tænkt på alt i dette sommerhus af høj kvalitet. Ud over en vaskemaskine, tørretumbler og energibesparende varmepumpe har huset også en lade mulighed til elbiler.

Fantastisk terrasse på naturgrund

På den fantastiske terrasse med udsigt over naturen har I plads nok til at nyde solen. Bøfferne og pølserne grilles på gasgrillen i dette fantastiske sommerhus, mens i slapper af i havemøblerne.

Rømø- facetteret natur og kilometervis af sandstrande

Fra jeres feriehus er der kun kort afstand til Vadehavet. Her kan I tage på ture og lære dette UNESCO verdensarv bedre at kende. På den anden side af Rømø finder I den brede sandstrand, som er perfekt til vandsport og lange gåture. Vesterhavsøen er meget fin at udforske på cykel. Der findes gode cykelstier og ture, hvor du kan lære øen at kende i alle dens facetter.

(Der er 5000 meter til Lakolk badestrand)

Det siger vores gæster om sommerhuset 84086

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön eingerichtet und für 18 Personen bestimmt geeignet. Es ist sehr modern eingerichtet. Wir hatten eine sehr schöne Woche Anfang März 2024. Da es erst 2023 gebaut wurde, ist alles vorhanden und auch funktionsfähig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus. Können wir absolut weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, ziemlich neues Haus! Bis auf ein paar Anfangsschwierigkeiten sehr zu empfehlen. Die Aussenanlagen waren bei unserem Besuch noch nicht angelegt, das kommt aber sicherlich noch. Toll ausgestattete Küche mit Geschirr für 30 Personen. Gemütlicher Wohnraum. Bequeme Betten. Wir hatten nicht so ein Glück mit dem Wetter, da war das Schwimmbad und die Whirlpools natürlich perfekt.



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.500
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (177 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...