Stort aktivitetshus med vildmarksbad nær Vadehavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kromosevej 22B, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84162
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på udkig efter et stort aktivitetshus til jeres næste familieferie, så tag et nærmere kig på dette skønne sommerhus på Kromosevej 22B på Rømø. Sommerhuset byder blandt andet på billard og bordtennis, spabad og vildmarksbad samt en skøn udsigt til Vadehavet, der ligger 300 meter herfra. Der er plads til 10 feriegæster – velkommen til.

Aktivitetsrum og spabad

I sommerhuset er der god plads til sjov og leg samt afslapning og velvære. I aktivitetsrummet kan både store og små få mange timer til at gå med en masse spændende turneringer i både bordfodbold, bordtennis og billard.

Sommerhuset har 2 rummelige badeværelser, der begge har installeret gulvvarme. I kommer altså ikke til at fryse om fødderne her. Det ene badeværelse har et lækkert spabad, der er helt perfekt til afslapning efter en turnering i aktivitetsrummet eller en frisk gåtur. Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Indbydende indretning med brændeovn

Sommerhusets indretning er moderne og indbydende, og her vil I hurtigt føle jer hjemme. I alrummet kan hele familien samles til madlavning, spisning og afslapning på sofaen. På kølige efterårsdage eller til ekstra hyggelig feriestemning kan I tænde op i brændeovnen, der sætter prikken over i’et til feriestemningen. Der er også en energibesparende varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte jer af til at holde et behageligt indeklima.

De 10 sovepladser fordeler sig på 4 gode værelser samt en hems. De 3 af værelserne ligger i stueplan, mens det sidste værelse ligger på 1. salen, der har opgang fra køkkenet. Der er dobbeltsenge på alle 4 værelser, mens hemsen er indrettet med 2 enkeltsenge til en god nats søvn.

Terrasse med vildmarksbad og udsigt til Vadehavet

Sommerhuset ligger på en 2556 m² stor naturgrund, hvorfra I har en skøn udsigt til Vadehavet. Der er en fin og delvist overdækket terrasse med havemøbler og liggestole, hvorfra I kan nyde det gode sommervejr. Uanset vejret kan I benytte jer af vildmarksbadet, der er dejligt afslappende efter en oplevelsesrig feriedag. Også herfra kan I nyde udsigten til vandet.

Til familiens yngste er der et legetårn med gyngestativ og en sandkasse, så de kan hygge sig med leg, mens I andre står for madlavningen på grillen.

300 meter fra Vadehavet

Sommerhuset ligger på naturskønne Rømø og med blot 300 meter til Vadehavet. Den nærmeste badestrand er Sønderstrand, der ligger 4 kilometer herfra, mens Lakolk Strand ligger 5,5 kilometer herfra. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 2,5 kilometer fra sommerhuset.

På Rømø findes der et bredt udvalg af aktiviteter og seværdigheder for hele familien. Her kan I blandt andet besøge Tønnisgård Naturcenter, Spidsbjerg i Kirkeby Plantage, Lakolk Butikscenter og museet Kommandørgården.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 2.556
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...