Stor have og dejlig beliggenhed i Kromose nær Vadehavet

2.5
icon
icon
icon

Kromosevej 16, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84164
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Et hyggeligt strandnært feriehus der er gået fra generation til generation. Feriehuset er indrettet i ældre stil og vækker mange gode minder frem – en velbevaret tidslomme. Her er plads til fire gæster samt en hund, der vil elske at snuse rundt i den indhegnede have.

Unikt feriehus med fine detaljer og masser af plads til fire personer

På Kromosevej 16 ligger dette unikke og velbevarede sommerhus. Feriehuset er på hele 127 m2 og beregnet til fire gæster og en hund. Selvom feriehuset er indrettet i ældre stil, indeholder det alligevel moderne faciliterer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Planløsningen byder blandt andet på to opholdsstuer, to store soveværelser med dobbeltsenge, et bryggers og et fint køkken. Overalt I sommerhuset finder I unikke detaljer som de hollandske kakler i køkkenet eller den smukke høje kakkelovn, der spreder dejlig varme i rummene. I køkkenet kan I sammen forberede tilbehøret til en lækker middag, der selvfølgelig skal tilberedes udenfor på grillen.

Stor have og dejlig beliggenhed i Kromose nær Vadehavet

På den store grund er der masser af plads til hele familiens udfoldelser, og her kan jeres firbenede ven trygt bevæge sig frit på den indhegnede grund. Havemøblerne står klar, så I kan nyde ferien udendørs. Sæt roligt med en god bog, mens børnene spiller bold på den grønne græsplæne. Også her kan I tage et hyggeligt spil kongespil efter en vellykket grillaften – dét er sommerhygge.

Fra sommerhuset går der stier direkte ned til Vadehavet 300 meter herfra. Her kan I være heldige at se sæler eller tage på østerssafari på de store østersbanker, der tørlægges ved lavvande. På Rømøs sydende findes et varieret udbud, som f.eks. skovlegeplads, Den Gamle Redningsstation, Rømø-Sild-færgen, kanoner fra Svenskekrigen og endelig strandboogies på den skønne Sønderstrand (4300 meter).



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:127 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2000 / 1930

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...