Skøn ferielejlighed med gode udendørs faciliteter på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønderbyvej 7D, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85104
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I smukke omgivelser på Rømø ligger denne fine ferielejlighed til 6 personer samt 1 hund. Ferielejligheden er renoveret i 2020, og her er rig mulighed for både leg og afslapning for hele familien. Lejligheden ligger på en stor fællesgrund med gode faciliteter; Sandkasse, gynger og forskellige udendørs spil.

Renoveret lejlighed med varmepumpe

Den hyggelige ferielejlighed på Sønderbyvej 7D er renoveret i 2020 og fremstår særdeles indbydende med en gennemgående rød stil i hele lejligheden. Ferielejlighedens samlingspunkt er det fine alrum, som består af køkken, spiseplads og stue i åben forbindelse.

Her kan I samles til mange hyggelige stunder og måske med en god film i fjernsynet? Ferielejligheden har danske tv-programmer. I lejligheden er der en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan bruge til at holde en behagelig temperatur.

Gode soveværelser, badeværelse og gæstetoilet

Lejlighedens 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser, hvoraf 2 af dem er placeret på lejlighedens første sal. Her kan I få en god nats søvn i dobbeltsengen og de 2 enkeltsenge. Det sidste værelse ligger i stueetagen, hvor I kan lade op til morgendagens aktiviteter i den komfortable dobbeltseng.

Ferielejlighedens badeværelse ligger i stueetagen, og her er der gulvvarme, så I ikke fryser fødderne. Som et ekstra plus er der et fint gæstetoilet på første salen, så der ikke opstår lang kø om morgenen.

Fælles faciliteter med udestue og bordtennis

Ferielejligheden er en del af et lejlighedskompleks bestående af i alt 4 lejligheder, der deler skønne udendørs faciliteter. Den store naturgrund består af både græsplæne samt klitter, og her er rigelig plads til sjov og leg. Af udendørs aktiviteter ved lejligheden kan bl.a. nævnes bordtennis, petanquebane, tennis-/volleyball net samt sandkasse og gyngestativ.

På lejlighedens sydside er der udgang til en skøn, afskærmet terrasse, hvorfra I kan nyde sommersolen, mens børnene leger. Derudover er der en fælles pavillon, som I frit kan benytte jer, hvis der skulle komme en lille regnbyge på en ellers lun sommerdag.

Skal I på ferie med venner eller andre i familien, kan I leje en ekstra lejlighed, så I kan holde en skøn ferie sammen.

Ferie på Rømø

Fra ferielejligheden er der kun få minutters gang til købmanden, hvor I kan handle ind til en lækker grillmiddag. Den nærmeste strand ligger ca. 3 kilometer herfra, som indbyder til en god gåtur i området.

Det kan I høj grad anbefales at besøge Spidsbjerg, hvorfra I har en smuk udsigt til havet, Kirkeby Plantage og den tyske ø, Sild. For at komme dertil, skal I gå en tur gennem den smukke lyng og bestige de 50 trappetrin, hvorefter I står på Rømøs højeste punkt.

Er I på udkig efter en souvenir, er det oplagt at tage til Lakolk butikscenter, som også byder på et udvalg af tøjbutikker og iscaféer.

*Lejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85104

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, es hat sehr viele Küchengeräte ( Smeg Toaster, Wasserkocher, Mixer, eine Heißluftfriteuse, usw…) es war alles sehr sauber und die Betten bequem.
Wir waren hier gerne zu Gast.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das wunderschöne Haus im Insel-Stil ist perfekt ausgestattet und befindet sich in einer sehr schönen Umgebung ( keine Ferienhaussiedlung).
Supermarkt und Café gleich in der Nähe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um eine Art Reihenhaus,das nach 2 Seiten über eine Terrasse verfügt. Ein eigener Fahrradabstellplatz befindet sich hinter dem Haus. Alles ist in einem sehr schön gepflegten Zustand, sodass der Erholungswert gleich nach der Ankunft einsetzt. Sehr durchdachte und umfängliche Ausstattung in jedem Bereich.
Einfach ankommen und genießen!Sehr empfehlenswert. Wir waren mit Hund und kleinem Kind äußerst zufrieden…die Besitzer sind sehr freundlich und zuvorkommend.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 6.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1876

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...