Velindrettet ferielejlighed på to plan

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønderbyvej 7E, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85105
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en afslappende og begivenhedsrig ferie på Nordsø-øen Rømø er du kommet til det rette sted i denne ferielejlighed på Sønderbyvej 7E. Lejligheden har plads til op til 6 personer, og jeres firbenede ven er velkommen til at følge jer på turen. Særligt værd at nævne er den fælles pavillon og udendørsarealet, som er en del af feriekomplekset og kan benyttes af jer alle.

(Der er ca. 3000 meter til Sønderstrand)

Øen Rømø – en lille oase i Nordsøen

I kommer til Rømø i Nordsøen via en dæmning fra fastlandet. Her vil især naturelskere og vandsportsentusiaster få noget for pengene. På stranden er der nemlig mulighed for blandt andet kite- og windsurfing. Rømø består overvejende af naturområder, som er præget af hede- og klitarealer.

Til jer, der foretrækker at slappe af og nyde en shoppetur, er Lakolk Shoppecenter det rigtige sted at besøge. Her kan I spise en lækker is og finde souvenirs, I kan tage med hjem. Museet Kommandørgården er også et besøg værd. Til en længere dagstur kan I endda besøge naboøen Sild med færgen, som sejler fra Havneby.

Hyggelig ferielejlighed med 3 soveværelser

I den praktisk indrettede ferielejlighed kan I nyde en afslappende ferie med op til 6 personer og jeres hund. Der er 3 soveværelser, som er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Der findes et badeværelse med gulvvarme og et ekstra gæstetoilet, som er særligt praktisk, så der ikke opstår kø fra morgenstunden.

I kan tilberede en lækker middag i det veludstyrede køkken, som både har opvaskemaskine og mikroovn.

Stort, fælles udeareal og skøn terrasse 

Når solen skinner på himlen, kan du snuppe din yndlingsbog og finde et hyggeligt sted på den delvist afskærmede terrasse. Komfortable havemøbler er her tilgængelige, og på den store grund er der mulighed for både afslapning og aktiviteter.

Der er selvfølgelig også tænkt på børnene, som kan lege ved gyngen og sandkassen. På naturgrunden er der desuden bordtennis, som indbyder til spændende turneringer for hele familien. Der findes også petanqe samt tennis-/volleyball net på den store og hyggelige grund. 

En begivenhedsrig feriedag kan afsluttes med en lækker grillmiddag i den fælles pavillon, hvor borde og stole står klar til jer. Her kan I nyde aftenen med familie eller venner, som bor i en af de andre lejligheder.

*Lejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85105

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war echt super kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für Familien ideal, sehr ruhig, genug Möglichkeiten für Kinder zum draußen spielen. Die Küche ist mit allem was man benötigt gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir trafen ein wunderschönes und sehr gepflegtes Haus an.Die Küchenausstattung war perfekt, das Wohnzimmer gemütlich und die 2 Terassen luden zum draußen sitzen ein.
In diesem Haus kann man einen rundum sorglosen und schönen Urlaub verbringen.
Wir kommen gerne im September wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 6.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1876

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...