Moderne sommerhus til 6 personer og med spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestergade 343, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86055
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vestergade 343 er et hyggeligt og moderne sommerhus, som er bygget i 2020 og ligger i Havneby på Rømø. Sommerhuset kan rumme 6 personer og har både stueplan og førstesal. Med den tilhørende overdækkede samt lukkede terrasse, kan I sidde ude både morgen, middag og aften.

Et skønt feriehus med moderne og lys indretning

Inden døre i sommerhuset er både stueplan og førstesal. I stueplan finder I det store køkkenalrum, hvor hele familien kan samles, og nogen kan stå for madlavning i det indbydende køkken med både opvaskemaskine og mikroovn, imens andre kan hygge sig med et brætspil ved spisebordet. I stueplan finder I også et fint badeværelse med gulvvarme og tilhørende tømmepsa, samt 1 ud af de 3 soverum.

Bevæger I jer op ad trappen til førstesalen vil I finde stuen, hvor I kan slå jer ned i den komfortable sofa med popcorn og filmhygge. På førstesal finder I også de resterende 2 lyse soverum samt endnu et lyst og indbydende badeværelse.  

Sommerhus beliggende på naturgrund med gåafstand til havet

Det træbelagte sommerhus er beliggende på en flot naturgrund og med blot 1500 meter til havet og kun 500 meter til indkøbsmuligheder. Det er derfor nemt at bevæge sig på gåben fra sted til sted.

På den overdækkede og lukkede terrasse kan I nyde et dejligt måltid lavet på feriehusets gasgrill, samt slå jer ned i feriehusets havemøbler. På førstesal er der udgang til altan, hvor I kan sidde og nyde jeres morgenkaffe.

Tag med færgen fra Havneby til den tyske ø Sild eller oplev Rømø

Fra Havneby, hvor sommerhuset er beliggende, kan I tage færgen, som går mellem Rømø og den tyske ø Sild. På Sild er der utallige shoppingsmuligheder, restauranter samt andre aktiviteter, som I kan benytte jer af.

Vil I hellere blive på Rømø og udforske øen, er stranden i Lakolk et besøg værd. Her kan I flyve med drage, prøve diverse vandsports og endda tage bilen med på en køretur ved stranden. Sønderstrand ligger på 2400 m afstand til feriehuset. 

Leder I efter aktiviteter for de små, vil et besøg i enten Rømø Legeland eller Rømø Lege- og Labyrintpark helt sikkert være et hit. Det er også muligt at tage et spil minigolf hos Rømø Minigolf og Iscafé.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86055

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super ausgestattet und schön eingerichtet.
Super erreichbar und schön ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr komfortabel, wir haben uns mit 4 Personen sehr wohl gefühlt.
Es ist alles vorhanden.
Wir würden jederzeit nochmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes Ferienhaus in ruhiger Kage für Paare bzw. Familien. Guter Startpunkt für Unternehmungen mit Entspannungsmöglichkeit (Whirlpool).

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 300
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...