Moderne sommerhus med udespa i Havneby

5
icon
icon
icon
icon
icon

Borrebjergvej 12, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86126
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Borrebjergvej 12 i Havneby ligger det velindrettede feriehus fra 2022 med plads til 8 personer. Her kan I nyde feriehusets moderne faciliteter samt beliggenheden ved charmerende Havneby på Rømø. Ideelt til storfamilien eller 2 familier, som ønsker at holde en skøn vesterhavsferie sammen.

Hyggelig og velfungerende indretning

Man føler sig straks budt velkommen, når I træder indenfor døren på Borrebjergvej 12. Den lyse og venlige indretning og det fine lysindfald i kombination med smukke og moderne møbler gør, at feriestemningen straks breder sig. I den rummelige og smagfulde stue kan I sætte jer godt til rette i den hyggelige sofa, eller man kan trække sig tilbage i den fine lænestol ved gasbrændeovnen med en god bog. I forbindelse med stuen er en alkove, hvor børnene kan slappe af ind imellem, og ellers er der tv med Chromecast TV og tyske programmer til at skabe en hyggelig atmosfære på koldere dage og aftener. 

Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider til hinanden. Lad for eksempel børnene have en madaften, hvor de kan bestemme og tilberede menuen. På den store kogeø kan I servere en dejlig fælles buffet. Fra køkkenet er der udgang til den skønne terrasse.

Feriehuset har tre soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge, og der er også en sovesofa med plads til yderligere to personer. Der er rengøringsvenlige laminatgulve med gulvvarme i soveværelserne, så I er sikret en behagelig varme. En energibesparende varmepumpe er til rådighed for jer på opholdet.  De to pæne, moderne badeværelser har også gulvvarme, så I behøver ikke at fryse tæerne under tandbørstningen. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset, så I kan få frisket håndklæderne op undervejs. 

Terrasse med udespa og komfortable møbler

Det store terrasseområde er delvist overdækket og byder på en vidunderlig udsigt over det grønne landskab. Slap af eller tag solbad i de komfortable havemøbler, og tag en dukkert i udespaen eller en opfriskning under udebruseren. Slå parasollen op, hvis solen bliver for stærk. Imens kan børnene hoppe i trampolin, indtil de selv trænger til at blive frisket op. Tænd op i gasgrillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen. Her kan i for alvor nyde friheden under åben himmel og slappe af på terrassen. 

Ferie i Havneby på Rømø

Feriehuset er omgivet af smuk natur. Afstanden til havet er kun 500 meter, så du kan nyde vesterhavsluften i fulde drag. Indkøbsmulighederne ligger kun 750 meter væk. Badestranden Sønderstrand ligger 2500 m væk, og den berømte Lakolk Strand ligger 6200 m fra feriehuset. På Rømø kan du ride på stranden, dyrke vandsport eller gå lange ture langs kysten. Tag pause fra hverdagen og nyd freden og den smukke natur, der venter jer på Rømø.

  



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:135 / 2.100
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...