Eksklusivt feriehus med panoramaudsigt og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 89A, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86130
10 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
7 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det rummelige feriehus på Lyngvejen 89A på Rømø har plads til hele familien, vennegrupper og par på ferie. Den fantastiske beliggenhed med kun 200 meter til Vadehavet byder på en betagende havudsigt, som nydes fra både stuen, terrassen og udespaen.

Feriestemning nær Vesterhavet

Sommerhuset på Lyngvejen 89A har plads til i alt 10 personer, og hunden er også velkommen. I bydes velkommen af en dejlig feriestemning med den lyse indretning, loft op i kip og et fint lysindfald og panoramaudsigt gennem det brede vinduesparti.

Det åbne køkken i forbindelse med stue/opholdsrum bliver hurtigt feriehusets trafikknudepunkt. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Det store opholds- og spiseområde indbyder til hyggeligt samvær med brændeovn, lædersofaer og lænestole samt et stort spisebord. 

Til underholdning og aktiviteter er der et aktivitetsrum med bordfodbold, sækkestole og tv, ideelt til børn i alle aldre. Ud over den knitrende brændeovn kan du også bruge den energibesparende varmepumpe, som hurtigt varmer feriehuset op i vintermånederne. Der er tv i aktivitetsrummet, stuen og soveværelserne. Du kan se Chromecast på disse samt tyske tv-kanaler.

Komfort og wellness

I feriehuset er to badeværelser med gulvvarme til jeres rådighed. I forbindelse med det store badeværelse er også en sauna, som I kan slappe af i, for eksempel efter en skøn vandretur eller en gang afslapning i udespaen. Feriehuset har et separat bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og køkkenvask.

De 4 soveværelser med 8 komfortable enkeltsenge, der også kan bruges som dobbeltsenge, byder på en afslappende og energigivende nattesøvn i den friske vesterhavsluft. Læg mærke til, at luften gør noget godt for nattesøvnen. Der er også en hems med yderligere to sovemuligheder. Gulvvarme giver en hyggelig varme i soveværelserne, og der er garderobeskabe til rådighed.

Udespa, volleyball, udendørs aktiviteter

Feriehuset er omgivet af en stor træterrasse, som er udstyret med komfortable havemøbler og liggestole. Til børnene er der gynger, en sandkasse og en grøn græsplæne til leg. Spil et vikingespil eller bold med dem, og nyd samtidig de betagende omgivelser. En udendørs bruser, en volleyballbane og det absolutte højdepunkt – en stor udespa med en helt unik udsigt over den uspolerede natur og Vadehavet – giver ekstra komfort, badesjov og afslapning. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Indkøbsmulighederne ligger kun 500 meter væk, og der er 2700 meter til Sønderstrand. Rømø byder på de største sandstrande i Europa, som endda er tilgængelige i bil. På særlige årstider kan I tilmelde jer østers- og muslingesafari, og opleve selv at ”plukke” aftensmaden i Vadehavet. En helt speciel oplevelse for både børn og voksne. Den smukke natur med hede- og klitlandskaber indbyder til afslappende gåture og opdagelsesrejser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86130

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben unseren Aufenthalt geliebt!
Wir waren mit 4 erwachsenen und einem Hund für eine Woche in diesem Haus und wären gerne länger geblieben! Die Lage und der Ausblick waren ein Traum! Der Whirpool war unser Winter-Highlight, dicht gefolgt vom Tischkicker. Das Haus ist für bis zu 10 Personen eingerichtet, trotzdem war es uns nicht zu groß und wir haben uns auch zu viert sehr wohl gefühlt. Hätten wir mehr Urlaub nehmen können, wären wir definitiv länger geblieben!
Rømø ist eine so wunderschöne und naturbelassene Insel, auf die wir definitiv zurückkommen werden! Vielleicht sogar dieses Jahr noch 🙂



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 2.000
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...