Hyggelig ferielejlighed i Havneby på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestergade 3E st., lejl./Whg. 61, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86131
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestergade 3E ligger denne 39 kvadratmeter store, hyggelige ferielejlighed. Her kan op til 4 personer holde en afslappende ferie på Vesterhavsøen Rømø, og hunden er også velkommen. I vil både være tæt på indkøbsmuligheder, det charmerende havnemiljø og det unikke Vadehav, som er opført på UNESCO’s verdensarvsliste.

Hygge og nærvær

Lejligheden i stueetagen er praktisk og hyggeligt indrettet til op til 4 personer. Den indeholder et rummeligt soveværelse med en komfortabel dobbeltseng, et praktisk indrettet badeværelse med brusekabine og en stue med åbent køkken, spiseplads og en sofa, som kan slås ud til sovesofa. Den hyggelige stue har træbeklædte vægge og lofter i klassiske farver samt udgang til terrassen. I sofaen kan I hygge jer og se TV, spille brætspil ved spisebordet og tilberede lækre måltider i det veludstyrede køkken.

Lukket terrasse med grill

Den lukkede terrasse er ideel, hvis I har hund eller små børn med. Her kan de gå ud og ind fra stuen uden at blive væk. Læn dig tilbage i havemøblerne, og følg med i, hvad der sker omkring dig. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid imens skyggerne bliver lange. Børnene kan boltre sig på en lille fælles legeplads ved feriehuskomplekset – der er også adgang til fælles tennisbane. Til badestranden Sønderstrand er 2,5 km, så I kan nå at nyde solnedgangen i Vesterhavet. Det er en oplevelse – hver gang.

Ferie i charmerende Havneby på Rømø

Den idylliske vesterhavsø, Rømø, er altid et besøg værd. Med basis i charmerende Havneby vil I kun have 400 m til Vadehavet, som er opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan I gå lange ture med hunden, og er I naturinteresserede, kan I være heldige at spotte sæler og på visse årstider de store stæreflokke, som danner sort sol. Man kan tilmelde sig begivenheder, som sort sol og østerssafari i området.

Badestranden Sønderstranden er 2,5 km herfra. Her kan I bygge sandslotte, bade og samle skaller. Bliv blæst godt igennem af vestenvinden, og læg stress og jag bag jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86131

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles in allem super schön sowie Zustand des Ferienhauses- und Ausstattung.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:39 / 1
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...