Feriehus til 4 personer på Rømø

3
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 157C, lejl. 135, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86189
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er du ved at planlægge din næste vesterhavsferie – og kunne du tænke dig at besøge Rømø – så har vi måske den perfekte feriebolig til jer. Feriehuset i 2 etager ligger i feriecentret Rim på Vestergade 157C, Lejl. 135, hvor en lille familie på 4 kan nyde en afslappende ferie. Det 75 m² store feriehus, kun 1900 meter fra den unikke Sønderstrand, er funktionelt indrettet og byder på masser af plads til en hyggelig familieferie.

Feriehus i to plan på Feriecenter Rim

I Feriecenter Rim vil I føle jer hjemme i det hyggelige feriehus. I kan hygge jer sammen i stuen, spille brætspil, se TV eller bare trække jer tilbage for at slappe af med en god bog. De 2 etager opvarmes omkostningseffektivt med fjernvarme. I køkkenet er der alt, hvad man har brug for, når man vil tilberede lækre måltider, herunder mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Desuden er der vaskemaskine, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien.  

Efter en lang dag i den friske luft, hvad enten det er på stranden, på legepladsen eller i de unikke naturomgivelser, har man brug for de komfortable sengepladser. Der er 2 soveværelser med hver 2 enkeltsenge til rådighed for en god nattesøvn i den friske vesterhavsluft.

Åben terrasse med udsigt til legepladsen

Nyd samværet på terrassen, som er udstyret med havemøbler og en grill. Tænd op i grillen til aften, mens børnene leger på legepladsen, og nyd et lækkert grillmåltid sammen.

En afslappende ferie på Rømø i kystbyen Havneby

Rim Feriecenter ligger i den rolige Havneby, kun 650 meter fra Vadehavet på den idylliske Rømø. Herfra kan du nemt udforske øen til fods eller på cykel. Der er 2 indendørs pools og 1 udendørs pool på Rim Rømø feriecenter, så du kan nyde en forfriskende dukkert når som helst, uanset vejret. Efter svømmeturen kan du slappe af i saunaen. Hvis du vil holde dig aktiv, kan du bruge fitnesscentret eller spille en runde tennis på tennisbanen.

Rømø er så mangfoldig. Der er en stor skovlegeplads i Kirkeby Plantage. Men den største legeplads er nok sandstranden – her er 1.900 meter til den populære Sønderstrand, hvor man kan tage sig en dukkert i Vesterhavet, bygge sandslotte, samle rav eller bare nyde opholdet i den friske Vesterhavsluft. Øen har også et bredt udvalg af større og mindre butikker, restauranter og caféer, som byder på oplevelser øen rundt.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...