NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst ferielejlighed på Rømø i Feriecenter Rim

3.5
icon
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 223D lejl. 21, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86191
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På den sydlige del af Rømø finder I denne ferielejlighed i Feriecenter Rim. Her kan op til seks personer holde en afslappende ferie på Vesterhavsøen Rømø, og hunden er også velkommen. I vil både være tæt på indkøbsmuligheder, det charmerende havnemiljø og centeret byder på alt fra minigolf, tennisbaner og swimmingpool.

Lyst rækkehus i to plan

Vestergade 223D lejlighed. 21 i Havneby er 88 m2 stor, og fordelt på to plan. I 2024 har ferielejligheden gennemgået en større renovering og indbyder nu til en dejlig ferie. I stueplan findes et af de tre soveværelser, badeværelse samt køkken og spiseplads i ét. I det funktionelle køkken finder I både induktionskomfur og opvaskemaskine, så madlavningen bliver så nem som muligt! Her kan I både bage eller tilberede en dejlig ret, som samler familien omkring bordet.

På førstesalen er der to soveværelse og en dejlig opholdsstue, hvor familien kan samles. Her kan I slappe af med en god bog, se tv eller spille spil – mulighederne er mange!

Feriecenter Rim

Udenfor finder I en lille fin lukket terrasse, hvor I kan nyde solskinstimerne. Her står havemøblerne klar, og her kan I roligt lade hunden tulle rundt. Til aften har i mulighed for at tænde op i grillen, og nyde et lækkert måltid.

Feriecenter Rim byder på mange aktivitetsmuligheder for hele familien. Her er både inden- og udendørs swimmingpool (sæsonåben), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser. Der er gode indkøbsmuligheder og muligheder for at gå langs havnen og nede ved Vadehavet. Kort afstand til indkøb, restauranter, Vadehavet, den brede Rømø Sønderstrand (1,8 km)og Havneby med det maritime miljø. Atmosfæren ved havnen er enestående, der er flere fiskerestauranter, små butikker og selvfølgelig kan I følge med i fiskekutternes aktivitet, som for det meste lander nordsørejer. Rømø er kendt for sine kilometerlange og brede sandstrande med muligheder for mange forskellige fritidsaktiviteter som kitesurfing, strandsejling, drageflyvning og beachvolley.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86191

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Haus mit einer super Küche. Das Feriencenter ist perfekt für Familien mit Kindern.
Das Haus bietet alles, was man für einen schönen Urlaub braucht.
Wir würden wiederkommen 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war super alles was Familien mit Kindern und auch ohne so braucht. Verschiedene Schwimmbäder ,Sauna,einem Klasse Grill , mehrere Spiel und Sport Möglichkeiten. Alles in allem eine tolle und durchdachte Anlage.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 200
Renoveret / Byggeår:2024 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...