Modernt feriehus med indendørs spa, sauna og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestergårdsvænget 16, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87014
10 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter afslapning og variation i din ferie? Så er dette feriehus på Rømø, som er bygget i 2021, det rette sted for dig. På 135m² er der plads til op til 10 personer, der kan slappe af og nyde en dejlig ferie.

Særligt højdepunkt er spa, sauna og vildmarksbadet. Du kan finde vildmarksbadet på den smukke terrasse samt spa i et af de to badeværelser. Så du er forkælet med valgmuligheder uanset om du foretrækker at nyde et afslappende tur i det varme vand indendørs eller under den åbne stjernehimmel.

Skandinavisk hygge med moderne møblering af høj kvalitet

I midten af det typisk danske feriehus finder du den rummelige stue med højt til loftet og ovenlysvindue over køkkenet. Her har du masser af naturligt lys og kan nyde den hyggelige atmosfære. I opholdsstuen finder du også den indbyggede pejs og et fladskærms-tv til hyggelige aftener med en spændende film og godt selskab. Derudover kan du også opvarme dette skønne feriehus med den energibesparende varmepumpe.

Den tilstødende spiseplads er velegnet til mange hyggelige timer med bræt- eller kortspil med hele familien, og køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og en 70l fryser – alt sammen i høj kvalitet – hvilket indbyder til fælles madlavning.

Andet højdepunkt i dette hyggelige feriehus er saunaen. Her kan du ligeledes slappe af, nyde roen og mærke varmen i kroppen.

De to badeværelser med gulvvarme og bruser er meget praktiske, især med flere medrejsende. Vaskemaskine og tørretumbler overtager tøjvasken, så I altid har rene håndklæder til rådighed. Sovepladserne er fordelt på 3 soveværelser med dobbeltsenge, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og 2 sovepladser på hemsen.

Masser af muligheder og plads til afslapning

Det moderne feriehus er næsten komplet omgivet af terrasser. Den delvise overdækning betyder, at du altid kan finde en beskyttet plads på terrassemøblerne af høj kvalitet. Her kan du blandt andet læse en god bog på Hollywood-gyngen eller slappe af, mens børnene leger. Der er spændende legemuligheder for de små og masser af plads til at boltre sig på.

Om aftenen kan du tilberede et lækkert måltid på grillen eller lave snobrød sammen. Der er også skur og en lademulighed til din elbil.

Rømø – paradiset for børn og naturelskere

Kun 2,5 kilometer adskiller dig fra den brede sandstrand i den sydlige ende af Rømø. Her kan dine børn lege i sandet, du kan forfriske dig med en kold dukkert i Vesterhavet eller prøve forskellige former for vandsport eller tage på guidede rideture. I nærheden kan du med børnene også besøge Lege- & Labyrintparken.

Men der også masser af muligheder for at holde en stille ferie. Lej en cykel og udforsk øen og naturen på Rømø. Veludbyggende vandr- og cykelstier indbyder til udflugter.

(2300 meter til Sønderstrand)

Det siger vores gæster om sommerhuset 87014

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes großes Ferienhaus.Die Schlafzimmer sind klein,aber mit Schränken ausgestattet.
Das Wohnzimmer ist groß,mit einer großen Couch.Der Esstisch ist gleich daneben mit einer offenen Küche.Der Außenbereich ist sehr schön,die Terrasse bietet an jeder Seite geschützte Sitzecken.Die Rasenfläche lädt zum spielen für die Gäste ein.Schaukel,Turnstange und Feuerschale runden die Außenflächen ab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und geräumiges Ferienhaus mit gemütlicher Einrichtung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes und modernes Ferienhaus in ruhiger Lage mit kleinen Highlights wie Schaukeln, Aussen- und Innenwhirlpool, Wasserkocher, Kaffeemaschine und Hollywoodschaukel.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:135 / 2.700
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...