Hyggeligt og lyst sommerhus med spa og sauna til 7 personer

4
icon
icon
icon
icon

Kærhøgen 10, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87032
7 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og traditionelle sommerhus på Rømø indeholder 4 soverum med plads til 7 personer. Derudover er der i huset både sauna og spa. På den store naturgrund og åbne terrasse er der plads til hele familie – både store og små. Samtidig ligger sommerhuset ikke langt fra den brede sandstrand, som er et ideelt udflugtssted for hele familien.

Indbydende og lyst sommerhus med stort køkkenalrum og brændeovn

Indvendigt er sommerhuset indrettet hyggeligt og indbydende. I det store køkkenalrum med køkken, spisestue og stue er et stort vinduesparti med et godt lysindfald og med udsigt til den store grønne naturgrund. I stuen er det muligt at hygge sig hele familien samlet med en god film, som I selv kan streame på husets Chromecast, imens I kan høre lyden fra den knitrende brændeovn i baggrunden.

Feriehusets køkken er lyst og indbydende. Her kan flere familiemedlemmer slå sig sammen og lave en lækker middag, som man kan nyde rundt om spisebordet med udsigt til den grønne natur. De 4 soverum er hyggeligt indrettet med træ vægge og loft, hvoraf 3 af dem indeholder en dobbeltseng samt et enkelt værelse med køjeseng. Feriehuset rummer også 2 badeværelser, hvoraf det ene indeholder både vaskemaskine og tørretumbler samt en lækker spa og sauna, hvor man kan læne sig tilbage og nyde ferien.

Stor og åben terrasse med gode udendørsarealer

På den store og åbne træterrasse kan I nyde en god bog og en dejlig kop kaffe, imens børnene kan lege i husets sandkasse og på gyngerne. Derudover har de også rig mulighed for at more sig på den store grønne naturgrund med boldspil eller anden form for leg. På terrassen er det muligt at sidde i skygge fra solen under husets parasol eller derimod nyde solen på en af husets solsenge. Om aftenen kan I spise en behagelig middag lavet på husets grill. Udenfor finder I også et lille redskabsrum, hvor I kan opbevare jeres cykler. Udenfor finder I også en udebruser, som I kan bruge i sommerhalvåret, hvis I skal skylle saltvandet af efter en tur på stranden.

Sydlig beliggenhed tæt på strand, indkøb og golf

Sommerhuset ligger på den sydlige spids på Rømø med Vesterhavet og Vadehavet på hver sin side. Med kun 1 km til Sønderstranden, kan man hurtigt og nemt tage en tur til stranden med hele familien og nyde en frisk dukkert og bygge sandslotte. Samtidig er der fra huset også kun 2 km til nærmeste indkøb. En fantastisk 18-hullers links golfbane ligger i Havneby, kun 1 km fra huset.

Har I selv medbragt cykler, eller valgt at leje cykler, er det en oplagt mulighed at udforske Rømø på cykel. På Rømø finder I mange gode cykelstier, som kan føre jer rundt på øen. Besøg for eksempel Rømøs højeste punkt Spidsbjerg, eller tag børnene med på Vadehavsvandring eller besøg Naturcenteret Tønnisgård.

 

Ingen udlejning til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87032

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, groß und hell. In echt noch schöner als auf den Bildern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauber und ganz toll gepflegt / eingerichteten

DK
D.
sagde , Danmark

Rigtig lækkert hus og lever op til forventningen om at det er allergivenligt, hvilket var den primær grund til vi lejede det. Gode og rene senge, dyner og puder. Der var alt hvad der skulle være og hvad man forventer.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 3.200
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...