Hyggeligt poolhus til 8 personer på naturskønne Rømø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestergårdsvej 15, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87065
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestergårdsvej 15 på naturskønne Rømø finder I dette hyggelige sommerhus med pool. Her er plads til 8 feriegæster samt 1 hund, som kan nyde en afslappende ferie i dejlige omgivelser. Sommerhuset byder desuden på både spabad og sauna, så her er der rig mulighed for både afslapning, sjov og leg. Som et ekstra plus er der ladestik til elbilen ved feriehuset.

8-personers sommerhus med pool, spabad og sauna

Et af sommerhusets absolutte highlights er poolrummet, hvor hele familien kan hygge sig, hvad enten I er til afslapning i spabadet eller leg i den 18 m2 store pool. I forbindelse med poolrummet ligger det ene af sommerhusets 2 badeværelser. Her finder I indgangen til saunen, som fuldender wellnessoplevelsen efter en tur i spaen.

Sommerhusets andet badeværelse ligger i den anden ende af sommerhuset, hvor I også finder de 4 værelser. Alle værelser er indrettet med komfortable dobbeltsenge, og der er gulvvarme på badeværelserne. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Rummeligt opholdsrum til hyggelige stunder

Sommerhusets stue ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads, så familien kan være sammen mest muligt – også under madlavningen, når nogle står i køkkenet, mens andre nyder varmen fra den knitrende brændeovn. Sommerhuset har derudover en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Godt udeareal til grillaftenerne

Fra opholdsrummet har I direkte udgang til den sydvendte terrasse, der indbyder til mange hyggelige timer på en solskinsdag. Mens I nyder ferien fra terrassen, kan børnene lege på naturgrunden, hvor der både er sandkasse og gyngestativ.

Feriedagen kan afsluttes på bedste vis med mad på terrassen, som selvfølgelig er tilberedt på grillen. Hvad enten det er pølser, saftige bøffer, kyllingespyd eller noget helt fjerde, så findes der ingen bedre afslutning på dagen end et lækkert grillmåltid.

Ferie på populære Rømø

Rømø er et populært rejsemål blandt alle naturelskere. Her er både strande, skove og lyngmarker med til at gøre øen til et særdeles naturskønt område ved Vesterhavet.

Vadehavsøen byder desuden på et væld af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Herunder kan bl.a. nævnes Nationalmuseets Kommandørgård, blokart på Sønderstrand, dragefestivalen i september og Lakolks butikscenter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87065

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus in einer tollen Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen, gute Zimmeraufteilung, kleine Schlafzimmer, aber ausreichend, gute Küchenausstattung,
Ankommen, direkt wohl fühlen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus in ruhiger Lage. Moderne Ausstattung, gute Betten, schöner und sauberer Poolbereich mit großem Pool, tollem Whirlpool und guter Sauna.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...