Skønt feriehus på stor plænegrund til 6 personer og 2 hunde

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestergårdsvænget 1, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87066
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne feriehus på Vestergårdsvænget 1 på Rømø kan I holde en rigtig dejlig familieferie. Her er der plads til 6 personer, og I kan endda også medbringe 2 hunde, så jeres firbenede venner også kan holde ferie sammen med jer. Feriehuset har jordvarme, hvilket er særligt energivenligt. Sommerhuset er beliggende på en dejlig, stor og grøn plænegrund, hvor jeres hunde kan boltre sig frit.

Sommerhus med dejligt køkkenalrum, der byder til familiesamvær

Når I træder ind i dette skønne feriehus, kommer I fra entréen og ind til det dejlige køkkenalrum, hvor I kan sidde sammen hele familien. Mens en del af jer laver mad i køkkenet, kan I andre sidde ved køkkenbordet med brætspil eller i de behagelige møbler i stuen.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser, hvori der også er TV i alle soveværelser. I stuen er der et smart tv med soundbar med bluetooth og en DAB radio med bluetooth. På det store badeværelse med spa og sauna kan I sidde i spabadet, mens I også kan se TV fra fjernsynet på badeværelset – det er da luksus og ren afslapning! Feriehuset har også et gæstetoilet, der ligesom det store badeværelse, har gulvvarme. Det er særligt praktisk med 2 badeværelser, så der ikke opstår kø om morgenen. Praktisk er det også med sommerhusets vaskemaskine og tørretumbler, som sørger for rent og tørt tøj gennem hele jeres ferie.

Dejlig åben terrasse og redskabsrum med ekstra køleskab

Fra stuen er der udgang til feriehusets åbne terrasse. Her er der både havemøbler, solsenge og parasol til rådighed, så I altid kan finde en plads, hvor I kan læne jer tilbage med en dejlig kop kaffe og slappe af. På sommerhusets grill kan I også lave en dejlig middag. Den store plænegrund byder til en masse leg og boldspil for de mindste, og her kan jeres firbenede venner også løbe frit.

Udenfor finder I også sommerhusets redskabsrum, hvor der er et ekstra køleskab. Der er altså mulighed for at opbevare en masse madvarer, som I eventuelt kan medbringe hjemmefra.

Skulle I ankomme i el-bil, kan I lade denne ved feriehuset, og der forefindes et kabel til et type 2 stik ved el-laderen.

Tæt på havet og indkøbsmuligheder samt andre aktiviteter på Rømø

Sommerhuset på Vestergårdsvænget 1 ligger blot 1,5 kilometer fra stranden, som altså kun er en frisk gåtur væk. Blot 800 meter fra sommerhuset finder I den nærmeste indkøbsmulighed, så det altid er nemt at handle til dagens måltider.

På Rømø er der også et hav af andre aktiviteter, som kunne interessere jer. Besøg eventuelt den smukke Kommandørgård, som er et gammelt hvalfangerhjem fra 1700-tallet og fremstår nu som et museum. Trænger I til fart over feltet, kan I besøge Ourstuff, hvor I kan prøve strandsurfing eller land wings.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87066

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war in einem perfekten Zustand. Es war sauber. Sehr gut ausgestattet und eingerichtet. Es hat eine optimale Aufteilung.
Wir würden es auf jeden Fall wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem perfekten Zustand.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.600
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...