Familievenligt feriehus med sauna og spa – hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Dværgternen 7, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87075
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På den maleriske Nordsø-ø Rømø finder du dette familienvenlige feriehus tæt på stranden med plads til 8 personer. Familiens hund er også velkommen og kan se frem til lange ture igennem øens flotte og variede natur. Dette feriehus er lyst indrettet og har meget at byde på for børnefamilier, ligesom det har sit eget wellnessområde.

Komfortabel indretning i sommerhusstil

Jeres sommerhus på Dværgternen 7 har meget at byde på, både inde og ude. Feriehusets centrum er den rummelige stue, der med sine mange vinduer og høje lofter fremstår lys og hyggelig. Både fra spisebordet og fra sofagruppen kan I nyde udsigten på den smukke omkringliggende natur.

De komfortable sofaer er det perfekte sted til at lave en filmaften med hele familien, hvor I samles til hygge med hjemmelavet popcorn og brændeovnens omfavnende varme. Derudover kan I varme feriehuset op med den energibesparende varmepumpe.

Det moderne køkken med opvaskemaskine, indbyder til fælles madlavningsaften. Lystfiskerne blandt jer kan derudover glæde sig over den 70-liters fryser, hvor de friskfangede fisk kan fryses ned.

Med de 2 badeværelser med gulvvarme opstår der ingen kø om morgenen, og du kan dele badeværelserne op, hvis du rejser med familie eller vennerne. Det store badeværelse har også sit eget wellnessområde med sauna og spa. Her kan I slappe af i den varme sauna med en efterfølgende tur i spaen.

4 hyggelige soveværelser sørger for en god nattesøvn, så I tanker ny energi til næste dags aktiviteter. 3 af værelserne er indrettet med komfortable dobbeltsenge, og det 4. har 2 gode enkeltsenge.

I midten af en grøn oase

Den 2500 m² store naturgrund er omgivet af buske og træer, hvilket giver jer en masse privatliv. Fra stuen kommer I direkte til den store terrasse med komfortable møbler, der inviterer jer til afslapning i solen med en friskbrygget kop kaffe og et stykke kage. Mens I slapper af, kan børnene gå på opdagelse på grunden, gynge, rutsje, lege i sandkassen eller hoppe på trampolinen.

Bagefter kan I sammen spille en runde volleyball på jeres egen volleyboldbane og afgøre feriens mester. Sandet kan I efter kampen skylle af under udebruseren, og om aftenen kan I runde dagen af med en grillfest på terrassen.

Tæt på stranden til en ferie ved Vester- og Vadehavet

Jeres sommerhus ligger kun 400 meter fra den brede sandstrand ved Vesterhavet, hvor I kan tage et forfriskende dyk i vandet, eller I kan tage en tur til Vadehavet. Øen Rømø byder på mange forskellige aktiviteter, hvor I både kan dyrke vandsport, deltage i dragefestival, sejle med færgen til den tyske ø “Sylt”, samle muslinger ved stranden eller tage på cykeltur øen rundt.

I den nærliggende by Havneby, kan I tage børnene med i Rømø Lege- og Labyrintpark, nyde de regionale delikatesser på en af restauranterne eller nyde udsigten over havnens travle dage.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:133 / 2.500
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...