Skønt poolhus med spa og sauna til 10 personer og 1 hund

4
icon
icon
icon
icon

Sandløberen 1, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87119
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hjertelig velkommen til Sandløberen 1. Her kan I nyde din ferie, om end det er forår, sommer, efterår eller vinter. Sommerhuset gemmer nemlig både på en lækker terrasse, en indendørs pool og endnu mere. Sommerhuset ligger på den hyggelige ferieø, Rømø, hvor du kan se frem til gode aktiviteter og kvalitetstid med familien.

Renoveret sommerhus med brændeovn og gulvvarme

I det 166 m2 store feriehus er der plads til 10 personer samt en hund, så der er sandsynligvis plads til hele familien. I tilfælde af at vejret bliver knap så godt, kan I tilbringe nogle timer i poolhuset. Det byder på en 23 m2 stor pool, en sauna og en spa.

Mens der bliver lavet mad, kan hele familien samles i køkkenalrummet, som byder på gode snakke og brætspil. I dette rum finder I også en hyggelig brændeovn og gulvvarme. Derudover har feriehuset også en varmepumpe, tørretumbler og vaskemaskine.

Sommerhuset består af 5 soverum, som har 10 sovepladser, hvor 4 af disse er dobbeltsenge, og 1 er køjeseng. Derudover har feriehuset 1 badeværelse og 1 gæstetoilet, hvoraf begge rum indeholder dejlig gulvvarme.

Åben terrasse og børnevenlig have

Når vejret bliver varmt, kan I med sikkerhed nyde en dejlig dag på terrassen. Her finder I nogle gode liggestole, hvor I kan slikke sol og samtidig holde øje med børnene, som leger på gyngen eller i sandkassen. Derudover finder I også nogle dejlige havemøbler og en naturgrund med god plads. Terrassen er åben, men omgivelserne er aflukket med træer, så I kan nyde tiden i ro og fred.

Tag på en gåtur ned til stranden, som kun ligger 1 kilometer væk fra sommerhuset, og på vejen hjem kan I tage på indkøb, som er 2 kilometer fra sommerhuset. På en lun sommeraften kan I spise aftensmad udenfor og holde en hyggelig grillaften. Der er en CE-lade-stikkontakt til elektro-biler (egen kabel medbringes). 

Naturskøn beliggenhed i Sønderstrand på Rømø

Rømø er en super hyggelig ferieø i Danmark, hvor I både kan opleve kultur og aktiviteter. Der findes både en dragefestival, Tønnisgård Naturcenter, Brandstationen i Kirkeby og meget mere. Er I mere til en god strandtur? Så tag en tur på Lakolk Strand, som er Nordeuropas største strand. Denne ligger 6 kilometer fra sommerhuset. 

Efter en dag med gode aktiviteter kan I tage tilbage til jeres sommerhus, som ligger i Sønderstrand. Her finder I naturskønne omgivelser samt en atmosfære af ro og fred. Tager I på ferie i dette sommerhus på Sandløberen 1, vil det næppe fejle.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87119

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit tollem Pool und Sauna. Genau richtig um mit Freunden und der Familie den Urlaub zu verbringen.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:166 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1991

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...