Stilfuldt byhus til 12 personer i skønne Husum-Ballum

3.5
icon
icon
icon
icon

Byvej 46, Ballum

- Sommerhusnr.: 88017
10 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Beliggende i den charmerende lille landsby Husum-Ballum, ikke langt fra Vadehavet, ligger dette moderne og stilfuldt indrettede byhus i 2 plan på Byvej 46. Feriehuset er indrettet med plads til i alt 12 personer og 2 hunde. Her er hele 3 badeværelser samt en spa, en lækker terrasse og kun 300 meter til nærmeste indkøbsmulighed. Her får I ferie i idylliske omgivelser, med kort afstand til oplevelser for enhver.

Lys og moderne indretning med plads til hele familien eller venner

Det i 2020 renoverede feriehus er holdt i lyse og lette nuancer, der løber som en rød tråd gennem hele sommerhuset. Det velindrettede køkken med opvaskemaskine og induktionskomfur ligger i forbindelse med alrummet med dagligstue og spiseplads i ét. De komfortable møbler indbyder til hyggelige aftener med godt selskab og hygge. Sofaen i stuen kan deslige slås ud, så der her er 2 sovepladser.

Feriehusets stueplan indeholder udover alrummet 2 soverum, hvoraf et er med dobbeltseng og eget badeværelse med gulvvarme, bruseniche og spabad. Det andet soverum er indrettet med 1 dobbeltsendg og 2 enkeltsenge. Til soverummet er der ligeledes eget badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

På 1. sal forefindes der 2 gode soverum med hver dobbeltseng samt et badeværelse med gulvvarme og bruseniche. På 1. sal er der et smukt lysindfald gennem ovenlysvinduerne, samt stedvise synlige bjælker. På alle værelser er der TV, og I har også en gratis fibernet forbindelse til rådighed.

Feriehuset opvarmes hurtigt og nemt med den energisparende varmepumpe, der sørger for effektiv opvarmning. I feriehuset er der tillige både vaskemaskine samt tørretumbler, så tøjvasken hurtigt og nemt overstås.

Terrasse med havemøbler og blot 900 meter til Vadehavet

Feriehusets terrasse er placeret på bagsiden af sommerhuset og er udstyret med havemøbler og grill, så aftensmaden kan tilberedes og nydes i det fri. Terrassen er omkranset af en plænegrund, hvor familiens yngste og jeres hunde kan boltre sig i timevis. Fra terrassen har I kig udover marker, så langt øjet rækker.

Med den centrale beliggenhed som feriehuset på Byvej 46 har, finder I den nærmeste indkøbsmulighed blot 300 meter fra feriehuset. Vadehavet ligger blot 900 meter fra feriehuset. Ønsker I at boltre jer i Vesterhavets blå bølger, anbefales det at tage en smuttur til Rømø, hvor de kilometer brede sandstrande emmer af afslapning og leg for hele familien. Her er der også gode shopping muligheder, restauranter og ishuse.

Søger I oplevelser, kan det anbefales at tage en tur til Tønder, hvor der er gode shopping muligheder og restauranter. Alternativt er Skærbæk også et besøg værd. Indenfor en god radius finder I ligeledes Danfoss Universe på Als samt Gram slot, der altid er et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88017

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und sauberes Haus. Ein purer Luxus sind die 3 Badezimmer. Es ist auch toll, das in jedem Zimmer ein Fernseher ist.
Leider sind die Sitzmöglichkeiten im Wohnzimmer zu wenig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist komplett ausgestattet, es fehlte uns an nichts. Mit 10 Personenwar ausreichend Platz und innen aund außen zu Speisen und den Tag zu berbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist eine Reise wert.Für 10 Personen ist völlig ausreichend. Das Haus ist sauber und gepflegt. Die Schlafzimmer sind mit TV,s ausgestattet. Die Küche ist gut ausgestattet und bietet viel Platz zum Kochen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:178 / 570
Renoveret / Byggeår:2020 / 1900

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...