Traditionelt sommerhus i Arrild til 8 personer med spa

3
icon
icon
icon

Vestskoven 89, Arrild

- Sommerhusnr.: 88027
8 pers.
Antal personer
16200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette traditionelle og charmerende sommerhus i Arrild har plads til otte feriegæster. Her kan hele familien få en fantastisk ferie i skønne fredelige omgivelser. Her kan I koble af fra hverdagen med spa og sauna eller for brugt energien i den skønne have eller nærområdet. 

Rummeligt køkkenalrum med knitrende brændeovn

Indvendigt kan hele familien samles i det store køkkenalrum, som forbinder stue og køkken. I det åbne køkken kan I lave en lækker middag, som I kan nyde ved spisebordet med udsigt til den grønne natur. Efterfølgende venter den bløde sofa, hvor I kan hygge jer med en god film, mens brændeovnen varmer og spreder hygge i baggrunden.

Skal I for alvor varmes igennem og glemme alt om hverdagen, venter der spa og sauna på sommerhusets store badeværelse. Her kan I for alvor koble af i det varme boblende vand efter en lang og god dag. På badeværelset har I også mulighed for at komme vasketøjet i forkøbet, da her både er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Når timerne bliver sene, kan I fordele jer i huset fire soveværelser. Alle værelser er udstyret med behagelige dobbeltsenge, så I kan få en skøn nattesøvn.

Feriehus i Arrild på indhegnet plænegrund med plads til leg

Fra stuen har i udgang til den fine terrasse og have. Her finder I mange hyggelige spots, hvor I kan slå jer ned og nyde morgenkaffen under halvtaget, en god bog eller de lune aftentimer med blik over den fredelige have. På græsplænen kan børnene spille fodbold, samtidig med hunden kan boltre sig løs på den indhegnede grund. Til de yngste venter her sandkasse og rutsjebane, som de helt sikkert vil kunne få glæde af.

Om aftenen kan I også samles på terrassen og spise en smagfuld middag tilberedt på sommerhusets grill. På denne fredelige grund er I afskærmet bag træerne, så I kan blot nyde hinandens selskab. Slut evt. af med et hyggeligt spil kongespil på den grønne plæne eller gå en tur ved Vesterhavet, der ligger en køretur på små 25 minutter fra huset.

Oplevelsesrigt nærområde og dagstur til Rømø

Udover at have Vesterhavet i nærheden, bor I desuden i et super naturskønt område, Arrild. Fra sommerhuset har I indkøbsmuligheder kun 1 kilometer fra jeres feriehus, mens her også venter jer mange andre skønne oplevelser.

Tag med børnene i Arrild Svømmehal for at teste rutsjebanerne, find ud af hvem der er feriens bedste minigolf-spiller eller tag på fisketur til den lokale fiskesø. I Linnet Skov nærmest lige ved siden af jeres feriehus, venter jer et skønt område med gode gå- og cykelstier under trækronerne.

Ligeledes er Rømø en helt fantastisk ø at udforske på cykel. Her er cykelstier, der nemt fører jer fra den ene seværdighed til den anden. Her kan I spise en delikat middag på en af øens mange restauranter eller tage på shopping i de mange hyggelige butikker. 
Badestranden Lakolk på Rømø ligger på 28.300m afstand til feriehuset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 88027

DE
D.
sagde , Deutschland

Mitten im Grünen befindet sich die Ferienanlage des schönen idyllischen Ferienhauses. Tolle Fahrradwege direkt am Ferienhaus, die durch die gesamte Ferienanlage und dem anliegenden Wald führen.

7 Tage die Woche kann man einkaufen gehen, nicht weit weg vom Ferienhaus.
Auch können Kinder toll in dem Garten spielen, bei schlechtem Wetter bietet das Haus genug Platz und Möglichkeiten sich zu beschäftigen.
Der Whirlpool ist toll um zu zweit den Kopf frei zu bekommen.
Die Betten sind bequem und laden ein lange auszuschlafen, was zumindest im Urlaub ja mal möglich sein sollte.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:99 / 800
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...