Hyggeligt feriehus til 4 personer i Ballum

2.5
icon
icon
icon

Gaden 4, Ballum

- Sommerhusnr.: 88040
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Nationalpark Vadehavet ligger dette hyggelige og helt ugenerede feriehus på Gaden 4 i udkanten af den lille landsby Husum-Ballum. Det røde træhus er fordelt på 69 m2 og har sengepladser til 4 personer. Det er en lille perle af et sommerhus med masser af charme, hvor du på terrassen kan lade freden sænke sig i den læfyldte have, der er omkranset af træer. Der er i øvrigt kun 1000 meter til vandet.

Autentisk sommerhusstemning i naturskønt område

Køkkenet og stuen hænger sammen, så her er rig mulighed for gode samtaler. Læn jer tilbage i det komfortable møblement, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Nyd en god nats søvn i værelset med dobbeltseng. Her er også en etageseng. Badeværelset har gulvvarme og her står vaskemaskinen også. Desuden er her 10 liters fryser i sommerhuset og en barneseng.

I den velholdte have omkranset af træer og buske er der rig mulighed for at holde opsyn med børnene. Haven byder også på en sandkasse.

Tæt på nationalpark Vadehavet, natur og historiske byer

Ballum-området er et fremragende omdrejningspunkt for at opleve både natur og kultur på vestkysten.

Især vil fugleinteresserede have nok at se på, da man er i et område, hvor fænomenet ”Sort Sol” optræder. Her samles millioner af stære, der flyver i store bugtende formationer på himlen både forår og efterår.

Både Tønder, Danmarks ældste købstad og Ribe, Danmarks ældste by, har meget at byde på. Både i form af maleriske gamle huse, shopping, museer og ikke mindst kulinariske oplevelser.

Er du til strand og aktiviteter på stranden, så er det en god ide at køre over dæmningen til Rømø, hvor nogle af Europas bredeste sandstrande byder velkommen. Den nærmeste sandstrand Sønderstrand ligger på 9000m afstand til huset. 

Der er gratis træ til brændeovnen til rådighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88040

DE
D.
sagde , Deutschland

Das kleine und gemütliche Ferienhaus hat eine solide Grundausstattung. Kein Luxus, kein Schnickschnack, aber alles, was man braucht. Es gibt kostenloses Holz im Schuppen. Eltern mit Kind sind hier gut aufgehoben, sofern die Kinder im offenen Stockbett schlafen mögen (es ist nur ein Vorhang zur Abtrennung zum Ess/Wohnbereich). Das Grundstück ist groß und grenzt an einen kleinen Wald.

DK
D.
sagde , Danmark

Lille hyggeligt sommerhus for 2 personer. Som ligger i en særpræget og smuk natur med højt til himlen. Kommer gerne igen både i huset og i naturen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr sauber und ordentlich. Gut möbiliert und alles vorhanden. Konnten mit 4 Personen einen schönen erholsamen Urlaub genießen

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 1.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...