Charmerende feriehus tæt på Vadehavet og UNESCO’s verdensarv

4
icon
icon
icon
icon

Søndernæsvej 30, Astrup

- Sommerhusnr.: 88054
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende feriehus er oprindeligt bygget i 1928 og senest gennemgribende renoveret i 2022. Der opvarmes med en energibesparende luft/vand varmepumpe til gulvvarme i hele sommerhuset, så energiforbrug burde ikke blive det store problem her. Op til 4 personer kan slappe af og nyde naturen her. Har du hund, er den også velkommen, en del af haven er indhegnet, og den vil sikkert også nyde lange gåture langs Vadehavet. I den store have er der god plads at spille bold og boltre sig på.

Venlig og gennemtænkt planløsning

En praktisk entre fører direkte ind i den hyggelige opholdsstue med åbent køkken og spisebord. Du kan slappe af i den behagelige sofa med en god film. Fladskærms-tv’et har meget bekvemt også Chromecast. Køkkenets åbne plan gør det ideelt til en hyggelig aften med madlavning. Her finder du alt, hvad du behøver for at fremtrylle en lækker menu – prøv eventuelt nogle af de lokale specialiteter.

Gulvvarmen på badeværelset gør, at du ikke skal bekymre dig om kolde fødder. De to soveværelser ligger adskilt, så man kan trække sig fra tid til anden. De komfortable senge sikrer en god søvn i den friske luft, så du kan være frisk til en ny feriedag.

Udendørsliv og natur

I den store have kan I brænde energi af. Hvad med f.eks. et vikinge- eller kongespil? Den åbne terrasse er ideel til afslapning. Her kan du læne dig tilbage med en god bog i de komfortable havemøbler og slappe af.

Har I lyst til en lækker grillmenu til aften, kan I benytte gasgrillen. Eller er du fugleinteresseret, så husk at medbringe kikkert. Du er tæt på Vadehavet, og kun 1 kilometer herfra kan du opleve sort sol, når årstiden er rigtig.

Godt 200 kvm af haven er hegnet ind med 120 cm højt hegn, hvilket er optimalt, når jeres firebende ven er med på ferien.

Fred og ro, Vadehavet og naturen

Det lille feriehus på Søndernæsvej 30 ligger nær Nationalpark Vadehavet og har ingen naboer i umiddelbar nærhed. Her kan du nyde freden og naturen uden forstyrrende elementer. Du er tæt på Rømø-dæmningen, Vadehavscentret og Marsk Tårnet, så mulighederne for naturoplevelser er utallige. Ønsker du brede sandstrande og vesterhavsbølger, er det kun en kort tur til Rømø, hvor du også finder et rigt udvalg af butikker og restauranter. Der smukke badestrand i Lakolk på Rømø ligger på 13.800m afstand til feriehuset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 88054

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist Ideal wenn man Ruhe sucht und Hunde hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Haus, super für die Hunde da das Grundstück eingezäunt ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines muckeliges Ferienhaus in absoluter Alleinlage. Nichts für Menschen, die Bespaßung im Urlaub suchen. Für Menschen, die die absolute Ruhe suchen ideal. Und hat das Haus jedenfalls gefallen, sodass wir es bereits wieder gebucht haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1928

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...