Hyggelig ferielejlighed med udsigt til Vadehavet

3
icon
icon
icon

Vadehavsvej 2, lejlighed 12, Emmerlev Klev, Højer

- Sommerhusnr.: 88089
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne charmerende ferielejlighed på Vadehavsvej 2 i Emmerlev Klev/Højer, opdelt på 2 etager, er en ægte perle. Den har alt, hvad du har brug for for at tilbringe en dejlig ferie.

Lille oase med praktisk indretning

Her har du en fantastisk udsigt over Vadehavet, græsarealer og sumpområder. Der er kun 50 m til vandet, så hvis du er til skønne gåture ved vandet, er du kommet til det rette sted.

I stueetagen af lejligheden finder du et lyst køkken med blandt andet opvaskemaskine og fryser samt spiseplads. Herfra kan du gå ud på den overdækkede terrasse. Den hyggelige stue ligger på første sal, og herfra samt fra altanen har du en betagende udsigt over Vadehavet. På første sal er der et soveværelse med en komfortabel dobbeltseng. I stueetagen er der et hyggeligt soveværelse med en dobbelt sovesofa, som kan bruges som opholdsrum af de mindre rejsende i løbet af dagen. Der er plads til i alt 4 personer.

Der er et badeværelse på begge etager, så I kan dele jer op uden at der er kø. De velholdte badeværelser har gulvvarme og er begge udstyret med bruser.

Der er selvfølgelig også wifi.

Havduft og fuglekvidder med fantastisk udsigt

På første sal ligger den hyggelige stue, hvorfra du kan gå ud på altanen. Når du først er på altanen, har du en sensationel udsigt langt ud over Vadehavet.

På altanen og terrassen kan du nyde den friske luft fra Nordsøen og betragte den nærliggende idylliske og fredelige natur.

Planlæg ferieminder og udflugter

Indkøbsmuligheder ligger kun 3 km væk, afstanden til Vadehavet er 50 m, og der er ca. 40 minutters kørsel til den populære ferieø Rømø.

Rømø har utroligt smukke, kilometerlange sandstrande at tilbyde samt masser af andre aktiviteter for store og små. Du kan også tage en dagsudflugt til naboøen Sylt.

Tønder ligger lige om hjørnet og er også en meget smuk by med mange indkøbsmuligheder samt forskellige caféer og restauranter, hvor du kan nyde livet.

Også værd at besøge og afslappende er vandreruterne i Ballum.

Ribe, Danmarks ældste by, bør du absolut besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88089

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet einen schönen Ausblick direkt aufs Meer und seine Bewohner. Die Einrichtung ist modern, abgesehen vom Herd. Insgesamt ist alles kompakt gestaltet, ideal für zwei Personen.

DK
D.
sagde , Danmark

Et godt hus, beliggenheden fin i forhold til oplevelser og seværdigheder i vadehavsområdet.

DK
D.
sagde , Danmark

Vi følte os hjemme fra det sekund vi trådte ind af døren og forlængede straks vores ophold med en uge.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 100
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...