Familievenligt sommerhus i Arrild med vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 53, Arrild

- Sommerhusnr.: 88115
8 pers.
Antal personer
25000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Sydmarken 53 i Arrild ligger dette skønne feriehus til 8 personer og 2 hunde. Sommerhuset er moderne og lyst indrettet, og her kan hele familien holde en dejlig ferie i gode omgivelser. Udendørs er der bruser og vildmarksbad, der indbyder til afslappende stunder uanset vejret. Her er også tænkt på børnene, som kan boltre sig i den store sandkasse eller ved gyngestativet.

8-personers sommerhus med rummeligt alrum

Sommerhusets hjerterum er det lyse, moderne og indbydende alrum, hvor stue, spiseplads og køkken ligger samlet. Her kan hele familien nyde hinandens selskab – Også når der skal laves mad i det veludstyrede køkken. Til aften kan I samles i sofaen til en god film. Der er både danske tv-kanaler og Chromecast i sommerhuset. I kan med fordel bruge den energibesparende varmepumpe i rummet til at holde en behagelig temperatur.

I sommerhuset finder I et stort badeværelse med dobbelt bruser og gulvvarme. Derudover er der et gæstetoilet, så køen ikke bliver lang til tandbørstningen. Også på gæstetoilettet er der gulvvarme. Feriehuset har både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske lidt tøj og håndklæder i løbet af ferien, hvis det skulle blive nødvendigt.

Til natten kan I fordele jer på de gode værelser, som der er 3 af i alt. De sidste 2 sovepladser finder I i alkoven, der ligger i forbindelse med alrummet.

Skøn plænegrund med stor terrasse og vildmarksbad

Det flotte sommerhus ligger på en skøn plænegrund, hvor der er god plads til sjov og leg for familiens yngste. Her er der et gyngestativ, og i forlængelse af terrassen er der en stor sandkasse, som helt sikkert vil blive et hit blandt de yngste i familien.

Terrassen indbyder til hyggelige stunder for hele familien med gode havemøbler, liggestole og grill. Efter en oplevelsesrig feriedag kan I slutte af med en tur i det varme vildmarksbad, efter I har skyllet jer under den udendørs bruser, der kan benyttes fra april til november.

Aktiviteter ved Arrild

Det naturskønne Arrild indbyder til friske gåture med familien og jeres hunde. Her kan I gå en tur i Hønning Plantage og eventuelt slå et smut forbi købmanden, der ligger 1 kilometer herfra.

Området byder desuden på fiskesø, svømmehal, minigolf, tennis, legepladser og meget andet. Her er der altså noget for hele familien – store som små.

Til en dagstur kan det anbefales at besøge vadehavsøen Rømø, som blandt andet byder på gode badestrande. Eksempelvis Lakolk badestrand, som ligger 28 kilometer fra sommerhuset i Arrild. Købstaden Ribe er også et besøg værd. Her har de Danmarks ældste domkirke, et væld af butikker og mange gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88115

DK
D.
sagde , Danmark

Godt, moderne og rummeligt sommerhus. Vi kunne godt finde på at besøge huset endnu engang.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.229
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...