Nyrenoveret sommerhus med 2 dejlige terrasser

4
icon
icon
icon
icon
2408
Arvidvej 268, Bjerregård - Søg på husnr. A1005

Hyggeligt og nyrenoveret feriehus beliggende på en naturgrund 450 meter fra stranden. God indretning med 3 separate soverum, heraf to med enkeltsenge. Smagfuld indrettet stue med alkove og brændeovn og TV med parabol.

Nyrenoveret i 2010

Et meget velholdt og dejligt sommerhus, hvor man straks føler sig godt tilpas. Huset er indrettet i lys og indbydende stil og har masser af komfort til en meget fornuftig pris. Solcelleanlægget giver et godt tilskud til varmen og giver desuden et behageligt klima i huset.

God indretning

Huset har 3 soveværelser, alle udstyret med gode senge. Badeværelset er ligeså nyrenoveret og har ovenlysvindue, rummelig brusekabine og gulvvarme. Stuen har flotte lædermøbler og en hyggelig alkove til middagsluren. Her er desuden brændeovn, og TV med parabol. Køkkenet er velindrettet med køleskab med lille fryser og microovn.

2 terrasser

Huset har 2 afskærmede terrasser, en mod syd og en morgenterrasse mod øst. Her er havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der indrettet sandkasse og gynge.

Et nyrenoveret sommerhus med masser af komfort, som kun kan anbefales.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...