Nyrenoveret sommerhus med 2 dejlige terrasser

4
icon
icon
icon
icon
Arvidvej 268, Bjerregård - Søg på husnr. A1005

Hyggeligt og nyrenoveret feriehus beliggende på en naturgrund 450 meter fra stranden. God indretning med 3 separate soverum, heraf to med enkeltsenge. Smagfuld indrettet stue med alkove og brændeovn og TV med parabol.

Nyrenoveret i 2010

Et meget velholdt og dejligt sommerhus, hvor man straks føler sig godt tilpas. Huset er indrettet i lys og indbydende stil og har masser af komfort til en meget fornuftig pris. Solcelleanlægget giver et godt tilskud til varmen og giver desuden et behageligt klima i huset.

God indretning

Huset har 3 soveværelser, alle udstyret med gode senge. Badeværelset er ligeså nyrenoveret og har ovenlysvindue, rummelig brusekabine og gulvvarme. Stuen har flotte lædermøbler og en hyggelig alkove til middagsluren. Her er desuden brændeovn, og TV med parabol. Køkkenet er velindrettet med køleskab med lille fryser og microovn.

2 terrasser

Huset har 2 afskærmede terrasser, en mod syd og en morgenterrasse mod øst. Her er havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der indrettet sandkasse og gynge.

Et nyrenoveret sommerhus med masser af komfort, som kun kan anbefales.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...