Dejligt 6-personers sommerhus med alkove og gode terrasser

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 268, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1005
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Arvidvej 268 finder I dette hyggelige sommerhus beliggende på en skøn naturgrund kun 400 meter fra stranden. Her er en rigtig fin indretning med gode møbler. Sommerhuset har plads til 6 feriegæster, som kan fordele sig på de 3 værelser og alkoven i stuen. Solcelleanlægget giver et godt tilskud til varmen.

Velholdt sommerhus med brændeovn

I det hyggelige sommerhus vil I straks føle jer hjemme. Det er indrettet i en lys og indbydende stil med komfortable møbler.

I opholdsstuen står lædermøblerne klar til hyggelige stunder med familien, og her er også en alkove til en god middagslur. Brændeovnen sørger ikke blot for varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning. Her er fjernsyn med danske tv-kanaler, så I kan slappe af på sofaen med en god film på en regnfuld dag.

De 6 sovepladser er fordelt på 2 gode værelser samt alkoven. På det ene soveværelse finder I en dobbeltseng, mens det andet værelse er indrettet med 2 komfortable enkeltsenge.

Badeværelset har ligeledes en lys indretning med et godt lysindfald fra ovenlysvinduet. Her er gulvvarme, så ingen fryser fødderne. Sommerhuset har desuden både vaskemaskine og tørretumbler.

2 afskærmede terrasser – sydvendt og østvendt

Sommerhuset har 2 delvist afskærmede terrasser, hvoraf den ene er østvendt. Herfra kan I nyde solopgangen med dagens første kop kaffe. Senere på dagen kan I rykke videre til den sydvendte terrasse, mens solen står på sit højeste. Til aften kan I nyde et lækkert grillmåltid med en lækker bøf og et godt glas vin.

Bilen kan parkeres under carporten, og til de yngste i familien er der både sandkasse og gyngestativ.

Ferie ved Vesterhavet i Bjerregård

Blot 400 meter fra sommerhuset ligger det brusende Vesterhav, som uden tvivl er et besøg værd – Hvad enten det er på en lun sommerdag eller en blæsende efterårsdag. Er I mere til stille vand, kan I tage til Ringkøbing Fjord, hvor der blandt andet kan fiskes eller surfes.

Til længere ture kan det anbefales at besøge Hvide Sande, Søndervig eller Ringkøbing. Her er der mulighed for at shoppe lidt i de lokale butikker eller spise aftensmad på en af de gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1005

DE
D.
sagde , Deutschland

Für einen Strandurlaub vollkommen ausreichend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus, Küche gut ausgestattet es ist alles vorhanden was man braucht, wir haben uns sehr wohl gefühlt und können das Haus weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und schön eingerichtet und verfügt über eine gut ausgestattete Küche sowie Waschmaschine+Trockner.
Der Kamin und das geräumige Wohnzimmer bieten einen guten Ort zum Erholen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...