Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Bjerregård

3
icon
icon
icon

P Chr Dahls Vej 18, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1046
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et hyggeligt sommerhus i traditionel stil til en familie eller vennepar, kan dette være en god mulighed for jer. Her er I tæt på både hav, fjord og fredede naturområder, og I kan hygge jer i wellnessområdet med vildmarksbad og udesauna. Indendørs kan I varme jer omkring brændeovnen. Ønsker I at tage hund med, er den også velkommen her.

Varm og velkommende stemning

De træbeklædte vægge og lofter giver straks en varm velkomst i det charmerende sommerhus på P Chr Dahls Vej 18. Opholdsstuen har en fin spiseplads, brændeovn og en komfortabel sofagruppe, så her kan I samles til de fælles aktiviteter, uanset om I ønsker at spille brætspil, læse en god bog eller se en film.

Det funktionelle og praktisk indrettede køkken indeholder alt, hvad I behøver for at fremstille et lækkert måltid. Her er bl.a. en separat 100 l fryser, som især lystfiskere vil sætte pris på.

I de tre soveværelser er i alt seks sengepladser – 2 værelser med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Her kan I blive rigtig godt udhvilet i den friske vesterhavsluft.

I feriehuset er der også vaskemaskine og energibesparende varmepumpe til hjælp til opvarmningen.

Afskærmet terrasse, vildmarksbad og udesauna

Udendørs kan I nyde den afskærmede og helt lukkede terrasse året rundt. Her kan I altid finde en rolig plet til en god bog og en kop te, eller I kan nyde solen på komfortable liggestole. Til børnene er der sandkasse og gynger.

Under overdækningen kan I også nyde dagens måltider – slut eventuelt dagen af med at grille aftensmaden, imens solen går ned over klitterne.

En frisk gåtur fører jer til sandstranden langs Vesterhavet, hvor I kan få en dukkert – eller I kan i stedet benytte vildmarksbadet på terrassen og slutte af i saunaen, så I bliver rigtig godt gennemvarme.

Bjerregård, det populære ferieområde

På den smalle landtange imellem Nymindegab og Hvide Sande ligger Bjerregård. Her er I altid tæt på vandet og naturen med Vesterhavet mod vest og Ringkøbing Fjord mod øst. Der er store fredede naturarealer med klitter, marehalm, lyng og fyrretræer, som kendetegner egnen her. Her er sjældent helt vindstille, men der er smukt under alle vejrforhold. De lange sandstrande langs Vesterhavet byder på solbadning, I kan samle sten, skaller og blæretang – og måske være heldige at finde et stykke rav.

Omkring Ringkøbing Fjord tilbydes mange former for vandsport, for eksempel lystfiskeri, kano, surf og meget mere, alt efter årstiden.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1046

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Haus – gepflegt – toll eingerichtet, sehr schöner Grill – Whirlpool draußen, hat einen romantischen Charakter – alles was man für einen gelungenen Urlaub braucht – besonders toll, die geschlossene Terrasse – super für den Urlaub mit Hund!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut gelegenes und sehr geschmackvolles Haus mit viel Platz auf den Terrassen um die Sonne und die Aussicht auf die Dünnen zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gut ausgestattetes Haus! Sehr empfehlenswert!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1999 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...