Pænt renoveret feriehus på Arvidvej

3
icon
icon
icon

Arvidvej 256, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1222
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Hyggeligt feriehus, beliggende på en rolig naturgrund for enden af lille stikvej. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet og har plads til i alt 6 personer. Her er udgang til sydvendt lukket terrasse fra den dejlige opholdsstue, ligesom der er udgang fra køkkenet til læfyldt terrasse mod øst.

Lyst og indbydende

Et rigtig hyggeligt og pænt renoveret feriehus, holdt i lyse og indbydende farver. Feriehuset ligger på Arvidvej i Bjerregård, et lille sommerhusområde på tangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her kan du nyde den smukke natur i dejlige omgivelser. Huset er fredeligt beliggende for enden af en lille stikvej.

Plads til 6 personer

Feriehuset er indrettet til i alt 6 personer med 2 rummelige værelser med gode dobbeltsenge og et værelse, hvor ungerne kan hygge sig i en køjeseng. Pænt badeværelse med bruser. Nydeligt renoveret køkken med gode hårdehvidevarer og køleskab med fryser. Fra køkkenet er der kig ind til stuen, som er hyggeligt indrettet med gode komfortable møbler, brændeovn, fladskærm og trægulv. Fra stuen er der udgang til en dejlig lukket sydvendt terrasse.

Dejlige terrasser

Huset har en fin lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og mod øst er der en super dejlig afskærmet morgenterrasse med masser af læ. Her kan du starte dagen med en kop kaffe og nyde den smukke natur og den friske luft. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (89 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...