Skønt feriehus med brændeovn på Arvidvej

3
icon
icon
icon

Arvidvej 256, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1222
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt feriehus, beliggende på en rolig naturgrund for enden af lille stikvej. Det er, hvad I finder her på Arvidvej 256. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet og har plads til i alt 6 personer. Her er udgang til en dejlig sydvendt, lukket terrasse fra den dejlige opholdsstue, ligesom der er udgang fra køkkenet til den læfyldte terrasse mod øst.

Lyst og indbydende feriehus i Bjerregård

Sommerhuset er rigtig hyggeligt, holdt i lyse og indbydende farver. Feriehuset ligger på Arvidvej i Bjerregård, et lille sommerhusområde på tangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her kan du nyde den smukke natur i dejlige omgivelser. Sommerhuset er fredeligt beliggende for enden af en lille stikvej, så I kan nyde roen omkring jer.

Sommerhuset ligger 500 meter fra den kilometerlange sandstrand, hvor I kan nyde en varm sommerdag med familien. Viser vejret sig ikke fra den bedste side i løbet af ferien, så kan det alligevel anbefales at tage en tur til vamdet, som er et besøg værd året rundt.

Plads til 6 personer

Feriehuset er indrettet til i alt 6 personer med 2 rummelige værelser med gode dobbeltsenge og et værelse, hvor ungerne kan hygge sig i en køjeseng. Desuden har sommerhuset et pænt badeværelse med bruser og gulvvarme.

Her er et nydeligt køkken med gode hårdehvidevarer og køleskab med fryser. Fra køkkenet er der kig ind til stuen, som er hyggeligt indrettet med gode komfortable møbler, brændeovn, fladskærm og trægulv. Fra stuen er der udgang til den lukkede sydvendte terrasse.

Dejlige terrasser og gode udflugtsmuligheder

Feriehuset har en fin lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og mod øst er der en super dejlig afskærmet morgenterrasse med masser af læ. Her kan du starte dagen med en kop kaffe og nyde den smukke natur og den friske luft. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill og indbyder til mange hyggelige stunder med familien.

Det kan I høj grad anbefales at besøge den hyggelige havneby Hvide Sande i løbet af ferien. Hvide Sande ligger blot en kort køretur fra sommerhuset og byder på et bredt udvalg af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Måske var det noget med en tur på vandet og prøve kræfter med vandsport?

Er I til en mere rolig ferie, er der også et udvalg af lokale butikker og hyggelige caféer og restauranter. Dagen kan sluttes af med en lækker is og en frisk gåtur ved slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1222

DE
D.
sagde , Deutschland

Größerer Warmwasserspeicher, damit alle Personen hintereinander warm duschen können.

DE
D.
sagde , Hamburg

Schönes und gemütliches Ferienhaus mit tollem Kaminofen und gemütlichen Sesseln. In der Küche ist alles vorhanden was man braucht um für die Familie zu kochen. Die Terrasse ist toll und windgeschützt und man kann auch im Herbst die Sonne genießen. Das Haus ist sehr ruhig gelegen und der Strand ist nicht weit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in den Dünen, man braucht nur knapp 8 Minuten bis zum Strand. Das Ferienhaus ist gut eingerichtet. Wir waren 4 Erwachsene und ein Baby und hatten genug Platz, da wir das 3. Zimmer noch als Lagerfläche genutzt hatten. In der Küche war alles vorhanden, was man braucht, sogar ein Waffeleisen. Das Badezimmer ist nicht sehr groß, aber ausreichend. Die Dusche befindet sich unter einer Schräge, so dass es für große Personen etwas umständlich ist zu duschen.
Wir waren insgesamt sehr zufrieden mit unserem Aufenthalt und würden wieder hin fahren.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (89 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...