Skønt feriehus med brændeovn på Arvidvej

3
icon
icon
icon

Arvidvej 256, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1222
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt feriehus, beliggende på en rolig naturgrund for enden af lille stikvej. Det er, hvad I finder her på Arvidvej 256. Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet og har plads til i alt 6 personer. Her er udgang til en dejlig sydvendt, lukket terrasse fra den dejlige opholdsstue, ligesom der er udgang fra køkkenet til den læfyldte terrasse mod øst.

Lyst og indbydende feriehus i Bjerregård

Sommerhuset er rigtig hyggeligt, holdt i lyse og indbydende farver. Feriehuset ligger på Arvidvej i Bjerregård, et lille sommerhusområde på tangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her kan du nyde den smukke natur i dejlige omgivelser. Sommerhuset er fredeligt beliggende for enden af en lille stikvej, så I kan nyde roen omkring jer.

Sommerhuset ligger 500 meter fra den kilometerlange sandstrand, hvor I kan nyde en varm sommerdag med familien. Viser vejret sig ikke fra den bedste side i løbet af ferien, så kan det alligevel anbefales at tage en tur til vamdet, som er et besøg værd året rundt.

Plads til 6 personer

Feriehuset er indrettet til i alt 6 personer med 2 rummelige værelser med gode dobbeltsenge og et værelse, hvor ungerne kan hygge sig i en køjeseng. Desuden har sommerhuset et pænt badeværelse med bruser og gulvvarme.

Her er et nydeligt køkken med gode hårdehvidevarer og køleskab med fryser. Fra køkkenet er der kig ind til stuen, som er hyggeligt indrettet med gode komfortable møbler, brændeovn, fladskærm og trægulv. Fra stuen er der udgang til den lukkede sydvendte terrasse.

Dejlige terrasser og gode udflugtsmuligheder

Feriehuset har en fin lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og mod øst er der en super dejlig afskærmet morgenterrasse med masser af læ. Her kan du starte dagen med en kop kaffe og nyde den smukke natur og den friske luft. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill og indbyder til mange hyggelige stunder med familien.

Det kan I høj grad anbefales at besøge den hyggelige havneby Hvide Sande i løbet af ferien. Hvide Sande ligger blot en kort køretur fra sommerhuset og byder på et bredt udvalg af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Måske var det noget med en tur på vandet og prøve kræfter med vandsport?

Er I til en mere rolig ferie, er der også et udvalg af lokale butikker og hyggelige caféer og restauranter. Dagen kan sluttes af med en lækker is og en frisk gåtur ved slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1222

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und liebevoll eingerichtetes Haus in der nähe der Dünen. Es ist alles vorhanden, was man sich wünscht. Schöne Abende am Kamin steht nichts im Wege

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gemütliches Ferienhaus, das mit allem ausgestattet ist, was man braucht, dazu zählt auch der gut heizende Kamin.
Die Schlafzimmer haben gute Betten und bieten Platz für Wäsche und Kleidung.
Das Bad ist schlicht, aber ausreichend.
Die Küche enthält alle Utensilien, die man täglich benötigt.
Die Terrasse (nicht überdacht) ist groß und mit schönen Gartenmöbeln ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Relativ einfaches Ferienhaus, aber mit allem was man braucht.
Einrichtungsstil kein Dänisches Design.
Sehr ruhige Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (89 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...