Flot sommerhus med boblebad og sauna på Arvidvej

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 18, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1282
9 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Arvidvej 18 ligger dette flotte feriehus med skøn og fredelig beliggenhed på en stor, afskærmet og uforstyrret naturgrund. Feriehuset er lyst og venligt indrettet med plads til 9 personer samt 2 hunde. Sommerhuset har hele 2 badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med et lækkert indbygget boblebad og sauna.

Wellness ferie

Kunne du tænke dig en afslappende ferie i et flot sommerhus i Bjerregård, så er dette feriehus lige noget for dig. Sommerhuset ligger i skønne fredelige omgivelser og er smagfuldt og lyst indrettet. Ovenlysvinduer og det store glasparti i opholdstuen bringer lyset og naturen ind i rummet og gør, at man føler sig rigtig godt tilpas.

Sommerhuset har 2 badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med toilet, bruser, boblebad og sauna. Det andet med bruser og toilet. Begge badeværelser har desuden gulvvarme, så I ikke fryser fødderne.

Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller beskidte håndklæder i løbet af ferien.

God indretning

Her får I et sommerhus, der er rigtigt godt indrettet med 4 soverum, med i alt 7 sovepladser. Alle værelser er selvfølgelig udstyret med rigtige boksmadrasser. De sidste 2 sovepladser finder I på hemsen, som er et stort hit blandt familiens yngste.

Den hyggelige opholdsstue indbyder til mange gode stunder med hele familien. Her kan I samles i sofaerne, mens brændeovnen spreder varme og sætter prikken over i’et til den helt rigtige feriestemning. Sommerhuset har desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Smuk natur

Sommerhuset er beliggende på en stor naturlig afskærmet naturgrund tilbagetrukket fra Arvidvej og ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Feriehuset har en fin afskærmet terrasse, med havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der indrettet gynge og sandkasse.

Sommerhuset ligger 750 meter fra Vesterhavet, som indbyder til lange gåture i den friske luft med hele familien og hunden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...