Skønt sommerhus til 7 pers. i Bjerregård, Vestjylland

4
icon
icon
icon
icon
2538
Arvidvej 112, Bjerregård - Søg på husnr. A1436
Gæsterne siger: icon icon

Et lyst og indbydende sommerhus, meget velbeliggende i nærheden af stort hedeområde og kun 350 meter fra stranden. Huset har en rummelig og vel afskærmet terrasse, hvor du uforstyrret kan nyde den friske Vesterhavsluft.

Hyggeligt og velholdt

Et rigtigt dejligt sommerhus med smagfuld indretning og gode lyse rum. Huset har 4 soveværelser, 2 med dobbeltsenge, 1 med 2 enkeltsenge og en med 1 enkeltseng.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er indrettet med opvaskemaskine og mikroovn. Fra køkkenet er der også kig til spisestuen. Overalt i huset er der lyse trægulve og stuen er indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fjernsyn med parabol.

En af de smukkeste egne i Vestjylland

Huset ligger i den sydlige del af Holmsland Klit med den smukke natur ved Ringkøbind Fjord på den ene side og det karakteristiske klitlandskab og havet på den anden side. Her er rig mulighed for oplevelser i naturen, hvad enten du er til lange spadsereture ved stranden eller lystfiskeri i fjorden.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1436

D.
icon
icon
sagde , Tarm

Huset var pænt rent , og dejlig indretning….. go atmusfære….
Kommer gerne igenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...