Klassisk sommerhus med lukket terrasse i Vestjylland

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 112, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1436
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et velholdt og lyst sommerhus på Arvidvej 112 venter på jer. Feriehuset har en rummelig og vel afskærmet terrasse, hvor man uforstyrret kan nyde den friske vesterhavsluft. Feriehuset er velbeliggende i et smukt hedeområde kun 350 meter fra stranden.

Hyggeligt og velholdt sommerhus

Her får I et rigtigt dejligt sommerhus med smagfuld indretning og gode lyse rum. Feriehuset kan har plads til seks gæster, der kan fordele sig på de fire soveværelser. Alle værelserne er indrettet med gode senge, så I sikres en god nattesøvn. I det nordligste hjørne finder I et fint badeværelse, hvorfra I har adgang til saunaen. Her kan I for alvor få koblet af og få musklerne varmet igennem.

Samlingspunktet er stuen, køkkenet og spiseafdelingen, som er i åben forbindelse. Køkkenet er indrettet med opvaskemaskine og mikroovn samt kig til både stue og spisestuen, hvor I kan nyde maden omkring bordet. Ligesom i resten af sommerhuset er her lyse trægulve og loft til kip, hvilket skaber en rar atmosfære sammen med stuens brændeovn. Her kan I slappe af i sofaen eller samles omkring familiens yndlingsbrætspil, mens morgendagens aktiviteter planlægges.

En af de smukkeste egne i Vestjylland

Udenfor har feriehuset en dejlig lukket træterrasse, hvor I kan nyde solskinstimerne. Her er både liggestole til afslapning samt havemøbler, hvor I kan nyde frokosten i solen.

Sommerhuset ligger i den sydlige del af Holmsland Klit med den smukke natur ved Ringkøbing Fjord på den ene side og det karakteristiske klitlandskab og havet på den anden side. Her er rig mulighed for oplevelser i naturen, hvad enten du er til lange spadsereture ved stranden eller lystfiskeri i fjorden.

En lille køretur mod nord bringer jer til den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på et bredt udvalg af lokale butikker, lækre restauranter og hyggelige caféer med udsigt til Slusen. Nord for Hvide Sande finder i desuden Lyngvig Fyr, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt til det naturskønne område.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1436

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist zweckmäßig und gemütlich eingerichtet. Die Küche mit der Durchreiche hat uns sehr gut gefallen. Es ist genügend Platz für eine Familie mit Kindern. Zum Strand sind es nur wenige Minuten.
Wenn der Ofen an ist, ist es im Winter super gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit toller Ausstattung in einem schönen Ferienhausgebiet etwas abseits des Trubels.
Der Esstisch ist etwas getrennt vom Wohnbereich mit Fernseher, was es ermöglicht am Tisch zu spielen und anderseits in Ruhe fern zu sehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und ruhiges Ferienhaus. Vor allem der Bereich Küche mit der Durchreiche zum Essbereich sehr praktisch. Auch das man direkt von der Küche auf die Terrasse kommt. Auch die Lage zum Strand ist gut. In zehn Minuten am Meer. Man muss aber bedenken, Düne rauf 70 Stufen auf der Treppenleiter und 80 wieder runter. Dafür ist der Ausblick von der Düne gigantisch. Unbedingt den Sonnenuntergang genießen. Großzügiger Parkplatz für bis zu zwei Autos vorhanden, bei dreien muss Rangieren.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 1.200
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...