Skønt sommerhus til 7 pers. i Bjerregård, Vestjylland

4
icon
icon
icon
icon
Arvidvej 112, Bjerregård - Søg på husnr. A1436

Et lyst og indbydende sommerhus, meget velbeliggende i nærheden af stort hedeområde og kun 350 meter fra stranden. Huset har en rummelig og vel afskærmet terrasse, hvor du uforstyrret kan nyde den friske Vesterhavsluft.

Hyggeligt og velholdt

Et rigtigt dejligt sommerhus med smagfuld indretning og gode lyse rum. Huset har 4 soveværelser, 2 med dobbeltsenge, 1 med 2 enkeltsenge og en med 1 enkeltseng.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er indrettet med opvaskemaskine og mikroovn. Fra køkkenet er der også kig til spisestuen. Overalt i huset er der lyse trægulve og stuen er indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fjernsyn med parabol.

En af de smukkeste egne i Vestjylland

Huset ligger i den sydlige del af Holmsland Klit med den smukke natur ved Ringkøbind Fjord på den ene side og det karakteristiske klitlandskab og havet på den anden side. Her er rig mulighed for oplevelser i naturen, hvad enten du er til lange spadsereture ved stranden eller lystfiskeri i fjorden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...