Feriehus med spa, sauna og lukket terrasse nær stranden

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 96, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1475
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er helt perfekt, hvis du ønsker en afslappende ferie i smukke naturomgivelser tæt på Vesterhavet og den gode sandstrand. Det er hyggeligt indrettet, og i stuen har du en dejlig karnap, der giver et godt lysindfald og udsigt til naturgrunden.

I feriehuset har du både spa og sauna

Trænger du til lidt ekstra afslapning og selvforkælelse, kan du sætte dig godt tilrette i spaen eller saunaen. Her vil roen og varmen få kroppen til at slappe helt af – en perfekt oplevelse efter en frisk tur ved stranden.

Efterfølgende kan der hygges med fælles madlavning og måske en god film. Og på de køligere dage, kan du ogå tænde op i brændeovnen, der giver en dejlig hyggelig stemning.

Den lukkede terrasse indbyder til afslapning og grillhygge

Ved feriehuset har du en dejlig lukket terrasse, som især er ideel, hvis du har hund(e) og/eller småbørn med. For så er der ingen risiko for, at de går ud i området på egen hånd.

Og da terrassen ligger både syd og vest for feriehuset, kan du tilbringe mange dejlige timer i sommerens sol. Skulle du alligevel få brug for en plads i skyggen eller i ly for en sommerbyge, så er en del af terrassen også overdækket.

Nyd den gode beliggenhed tæt på klitterne og stranden

Feriehuset ligger på en naturgrund dejligt tæt på klitterne. Så her har du den smukke vestjyske natur lige udenfor døren.

Når du vil til stranden, har du kun en kort gåtur gennem klitterne. Her kan du nyde lange gåture og leg på stranden hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1475

D.
sagde , Horsens

Hyggeligt hus, dejlig beliggenhed.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...