Dejligt sommerhus med spabad på stor naturgrund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 58, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1496
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Arvidvej 58 kan I holde ferie i et dejligt og flot indrettet sommerhus på 93 m2 med en skøn beliggenhed tæt på et stort fredet hedeareal. Sommerhuset har 6 sovepladser, hvor I kan fordele jer til natten. I sommerhuset finder I desuden bl.a. brændeovn, fladskærm, gratis trådløst internet, sauna, spabad, vaskemaskine og tørretumbler.

Godt indrettet sommerhus med sauna og spa

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet med lyse trægulve i stue og værelser, lyse vægge og loft til kip. I stuen er der store og skønne vinduespartier mod både nord og mod syd. Stuen er godt møbleret og den flotte brændeovn skaber både hygge og varme. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Køkkenet er veludstyret og med meget bordpladeplads. Der er opvaskemaskine og en fryser på 74 L.

Derudover er der 3 soveværelser, 2 af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkelt senge. Der er 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det store badeværelse har desuden spabad og en sauna, så I har god mulighed for velvære og afslapning i løbet af ferien. Desuden er der både vaskemaskine samt tørretumbler i feriehuset, så I kan vaske lidt håndklæder.

Flere skønne terrasser

Der er terrasser på 3 sider af feriehuset. En sammenhængende træterrasse mod nord og mod vest, hvor de begge er delvist overdækkede. Derudover er der en god terrasse mod øst, som er læfyldt placeret mellem hus og udhus og derfor ideel på dage med meget vind. En god feriedag skal naturligvis afsluttes med grillhygge på terrassen. Mens bøfferne grilles, kan familiens yngste benytte sig af sommerhusets sandkasse og gyngestativ.

Sommerhuset ligger på en skøn lyngbevokset naturgrund kun få meter fra et stort fredet hedeareal. Et yndet område for dejlige traveture. Der er kun 400 meter til Vesterhavet, hvor I kan gå ture i den friske havluft og med fødderne i vandkanten.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1496

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Fereienhaus mit einer guten Raumaufteilung, geschmackvoll und ausreichend möbliert, Küche mit allen notwendigen Gegenständen ausgestattet und schönem Blick aus allen Fenstern!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, aber sehr hellhörig.
Zimmer klein, das kleinere Bad sehr klein.
Alles vorhanden und gut ausgestattet.
Kurzer Weg zum Strand, schöner Blick auf die Dünenlandschaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und ordentliches Ferienhaus. Die schönen Fensterfronten und die Aufteilung mit Küche und Wohnzimmer in der Mitte hat uns besonders gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.208
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (74 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...