Moderne, lyst og velindrettet sommerhus med rolig beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 224, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1533
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Ideelt hus til den lille familie med 2 voksne og 2 børn eller 2 par – 2 hunde er også tilladt.
Med energieffektiv varmepumpe og infrarød-sauna.

I gåafstand finder du den nærmest endeløse sandstrand ? her kan du samle sten og skaller, bygge sandslotte med børnene, eller bare gå lange ture.

Solnedgangen her er fantastisk. Fjorden er blot et par minutter fra huset og den store hede som indbyder til lange vandreture er beliggende i et af de smukkeste naturområder i Danmark.

Lyst indrettet feriehus med infrarød sauna – ideel til afslapning

Dette smukt renoverede feriehus har alt hvad du behøver for en afslappende ferie med familie eller venner. Den indbyggede varmepumpe og brændeovn giver en pænt besparelse på strømmen også i den kolde årstid.

Det veludstyrede køkken med induktionskomfur, opvaskemaskine og mikroovn indbyder til at lave mad sammen, for eksempel, lækker frisk fisk fra havnen i Hvide Sande.

Begge soveværelser er med laminatgulv og er udstyret med 160 cm brede dobbeltsenge samt fladskærme, fra det store soveværelse er der adgang til infrarød sauna.

I den store sofa kan du gøre dig det behageligt, læse en god bog eller se en dejlig film på det store fladskærms-tv m/DVD og Blu-Ray-afspiller. Foretrækker du at høre musik eller en god lydbog, er der også en cd-afspiller med Bluetooth-teknologi. Huset er i øvrigt med gratis trådløst internet.

Masser af privatlivets fred på den lukkede terrasse

Terrassen ligger ugeneret bag en lyngklædt klit, og er indhegnet så hunden kan være ude uden du skal holde øje hele tiden.

Den delvist overdækkede terrasse med havemøbler og liggestole inviterer til lange grillaftener i alt slags vejr.
På det højeste punkt af ejendommen er der en bænk, hvorfra du kan slappe af og nyde udsigten over de smukke omgivelser.

Legemuligheder for de små

Selvfølgelig er der også masser af legemuligheder for de små gæster. I huset er forskellige spil og udendørs er der en sandkasse og et klatrestativ med rutschebane og gynger.

Udflugter

Den naturskønne beliggenhed tilbyder muligheder for mange aktiviteter. Besøge f.eks de omkringliggende små og store byer. Fiskerihavnen i Hvide Sande er absolut et besøg værd. Kig på ind- og udgående fiskefartøjer, køb friske fisk eller besøg Hvide Sandes Fiskeriets Hus ? Museum & Akvarium.

Lidt længere mod nord er byen Søndervig, hvor der hvert år afholdes Sandskulpturfestival.
En tur rundt om Ringkøbing Fjord er cirka 100 km – perfekt til en dagsudflugt på cyklen.

Fiskeri

For lystfiskeren er der også muligheder – havfiskeri efter fladfisk, besøge én af de flere ørressøer i området eller måske fiske i fjorden?
Hvide Sande inviterer dig hvert år til Sildefestival. Noget du som lystfisker ikke bør gå glip af.

Katte er ikke tilladt i huset.

Google Photo A1533
Google Maps A1533Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 1.236
Renoveret / Byggeår:2016 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...