Moderne, lyst og velindrettet sommerhus med rolig beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
Arvidvej 224, Bjerregård - Søg på husnr. A1533

Ideelt hus til den lille familie med 2 voksne og 2 børn eller 2 par – 2 hunde er også tilladt.
Med energieffektiv varmepumpe og infrarød-sauna.

I gåafstand finder du den nærmest endeløse sandstrand ? her kan du samle sten og skaller, bygge sandslotte med børnene, eller bare gå lange ture.

Solnedgangen her er fantastisk. Fjorden er blot et par minutter fra huset og den store hede som indbyder til lange vandreture er beliggende i et af de smukkeste naturområder i Danmark.

Lyst indrettet feriehus med infrarød sauna – ideel til afslapning

Dette smukt renoverede feriehus har alt hvad du behøver for en afslappende ferie med familie eller venner. Den indbyggede varmepumpe og brændeovn giver en pænt besparelse på strømmen også i den kolde årstid.

Det veludstyrede køkken med induktionskomfur, opvaskemaskine og mikroovn indbyder til at lave mad sammen, for eksempel, lækker frisk fisk fra havnen i Hvide Sande.

Begge soveværelser er med laminatgulv og er udstyret med 160 cm brede dobbeltsenge samt fladskærme, fra det store soveværelse er der adgang til infrarød sauna.

I den store sofa kan du gøre dig det behageligt, læse en god bog eller se en dejlig film på det store fladskærms-tv m/DVD og Blu-Ray-afspiller. Foretrækker du at høre musik eller en god lydbog, er der også en cd-afspiller med Bluetooth-teknologi. Huset er i øvrigt med gratis trådløst internet.

Masser af privatlivets fred på den lukkede terrasse

Terrassen ligger ugeneret bag en lyngklædt klit, og er indhegnet så hunden kan være ude uden du skal holde øje hele tiden.

Den delvist overdækkede terrasse med havemøbler og liggestole inviterer til lange grillaftener i alt slags vejr.
På det højeste punkt af ejendommen er der en bænk, hvorfra du kan slappe af og nyde udsigten over de smukke omgivelser.

Legemuligheder for de små

Selvfølgelig er der også masser af legemuligheder for de små gæster. I huset er forskellige spil og udendørs er der en sandkasse og et klatrestativ med rutschebane og gynger.

Udflugter

Den naturskønne beliggenhed tilbyder muligheder for mange aktiviteter. Besøge f.eks de omkringliggende små og store byer. Fiskerihavnen i Hvide Sande er absolut et besøg værd. Kig på ind- og udgående fiskefartøjer, køb friske fisk eller besøg Hvide Sandes Fiskeriets Hus ? Museum & Akvarium.

Lidt længere mod nord er byen Søndervig, hvor der hvert år afholdes Sandskulpturfestival.
En tur rundt om Ringkøbing Fjord er cirka 100 km – perfekt til en dagsudflugt på cyklen.

Fiskeri

For lystfiskeren er der også muligheder – havfiskeri efter fladfisk, besøge én af de flere ørressøer i området eller måske fiske i fjorden?
Hvide Sande inviterer dig hvert år til Sildefestival. Noget du som lystfisker ikke bør gå glip af.

Katte er ikke tilladt i huset.

Google Photo A1533
Google Maps A1533Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 1.236
Renoveret / Byggeår:2016 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...