Renoveret, strandnært feriehus med udespa

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 102, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1758
10 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her har I mulighed for at holde ferie i et dejligt feriehus med førsteklasses beliggenhed på en rolig naturgrund – kun et par minutters gang fra stranden. Det er et lækkert, lyst og venligt indrettet feriehus med en delvist overdækket og flere dejlige afskærmede terrasser samt en dejlig udespa. Med 4 gode soverum og en dobbeltseng på hemsen er Arvidvej 102 et skønt feriehus til den store familie, de to mindre familier eller venneparrene, som gerne vil holde afslapningsferie i dejlige omgivelser nær stranden.

Wellnesshus med flot moderne og lys indretning

Den lyse, moderne stue med de store vinduer og den lækre indretning lægger op til masser af hygge foran fjernsynet eller med spil og leg imens brændeovnen udståler varme og forstærker den gode stemning. Køkkenet er topmoderne og godt indrettet med alle faciliteter til at gøre køkkentjansen i ferien sjov og nem. 

Efter turene til den nærliggende, vidunderlige strand er der mulighed for total afslapning og wellness i den store afdeling med spa og sauna. Her og i det praktiske gæstebadeværelse med bruser er der gulvvarme.

For at gøre det dejligt nemt at pakke til ferien, er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Skønne terrasser og legeredskaber

Med afskærmede, lukkede og delvist overdækkede terrasser mod både øst, syd og vest kan I her på Arvidvej 102 nyde solen og den uforlignelige natur dagen lang. De fortrinlige havemøbler og liggestole indbyder til total afslapning, mens børnene leger med gynger og sandkasser.

Det hyggeligste og mest afslappende må være en lækker grill-middag på terrassen, mens man nyder solnedgangen bag klitterne og lytter til havets brusen i baggrunden.

En god og oplevelsesrig feriedag kan afsluttes med en tur i den varme udespa, inden sengen kalder.

Tag på udflugt i området

Fiskerbyen Hvide Sande er det oplagte udflugtsmål med mulighed for lystfiskeri, restaurantbesøg og indkøb; men også hele området rundt om Ringkøbing Fjord er en dagstur værd. F.eks. det naturskønne Skjern Å-delta eller den gamle bydel i Ringkøbing.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2 stik).

Det siger vores gæster om sommerhuset A1758

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus in dem man die Seele baumeln lassen kann und sich einfach nur wohl fühlt. Es ist liebevoll und geschmackvoll eingerichtet, hell, ruhig gelegen…eine sehr große, ebenfalls sehr gut ausgestattete Terrasse.
In der Küche ist wirklich alles vorhanden. Gute Töpfe, scharfe Messer,… da macht das Kochen auch im Urlaub Spaß!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Haus ist super ausgestattet, geschmackvoll eingerichtet und hat eine schöne Raumaufteilung, liegt nah am Strand. Perfekt für einen entspannten Urlaub an der Nordsee. Die geschlossene Terrasse ist toll, im Sommer bestimmt herrlich zu nutzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Waren zum 3 mal in dem Haus. Sehr gemütlich eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2018 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...