Feriehus tæt på stranden med aircondition og spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 92, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1773
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velindrettet feriehus med aircondition, spa og sauna. Skøn beliggenhed for enden af en lille stikvej og på en stor attraktiv naturgrund kun et stenkast fra stranden. 4 gode soverum – 2 med dobbeltseng og 2 med enkeltsenge. Gratis trådløst internet. Hund velkommen.

Tæt på stranden

I dette hyggelige feriehus bor familien midt i den storslåede natur på Holmsland Klit kun et stenkast fra stranden med de fantastiske bademuligheder i Vesterhavet. De store fredede hedearealer giver lyst til en travetur med familiens hund. Den store overdækkede og afskærmede terrasse indbyder til afslapning i de gedigne havemøbler og liggestole. Her kan maden tilberedes på husets grill mens de mindste leger med sandkasse og gynger.

Indenfor

De lyse, træbeklædte lofter og vægge giver et indbydende indtryk af huset, hvor køkkenet i lyse venlige farver er udstyret med køleskab, fryser(50L), mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stuen er indrettet med flotte lædermøbler i både spise- og opholdsafdeling, hvor brændeovnens flammer understreger feriens hyggestemning. Her kan også slappes af med TV, parabol, DVD og CD-radio. – I finder også et cromcast i huset, så ynglingsserien kan streames. Det trådløse internet kan benyttes gratis. Behageligt indeklima med aircondition / varmepumpe.

Efter trave- eller badeturen til stranden står den store wellnessafdeling klar med 2-pers. spa og sauna til vidunderlig afslapning. Praktisk gæstetoilet. Vaskemaskine.

Omegnen

Med beliggenheden i Bjerregård er der kun kort afstand til indkøbsmuligheder i nærområdet, samt oplagte muligheder for udflugter til f. eks. havnebyen Hvide Sande med rige muligheder for lystfiskeri og et godt handelsliv, det livlige Søndervig eller den gamle købstad Ringkøbing.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1773

D.
sagde , Danmark

Huset ligger så dejligt omgivet af klitter, meget tæt på det fantastiske Vesterhav.
Ungerne nød gynger i haven og hundene de to fine terrasser hvor den ene var helt lukket.
Pænt og velholdt hus med rigelig service, så man ikke behøvede starte opvaskemaskine så titDejligt hus pænt og velholdt tæt på Vesterhavet kan varmt anbefale huset som ligger meget naturskønt

D.
sagde , Slagelse

God beliggenhed. God indretning.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 1.234
Renoveret / Byggeår:2014 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...