Feriehus på naturgrund ved Vesterhavet. Stor terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon
Arvidvej 280, Bjerregård - Søg på husnr. A1794

Hyggeligt feriehus med fin beliggenhed på en naturgrund for enden af en lille sidevej tæt på Vesterhavet. Meget fint indrettet og pænt møbleret med sans for kvalitet. 3 gode soverum med 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng. Gratis trådløst internet. Stor afskærmet terrasse.

Kvalitet

Dette hyggelige feriehus på den store naturgrund er særdeles velindrettet med lyse rum og møbleret med sans for kvalitet. Den store lyse stue i forbindelse med det veludstyrede køkken fra 2014 har brændeovnen som det naturlige midtpunkt for familiens hyggestunder. De 3 soverum er indrettet med 2 komfortable dobbeltsenge og 1 enkeltseng. Godt badeværelse med gulvvarme og bruser. Benyttelse af det trådløse internet er ganske gratis.

Udendørs

Husets store velafskærmede terrasse mod både øst, syd og vest er udstyret med gode havemøbler, liggestole og grill hvor måltidet kan tilberedes mens børnene leger i sandkassen. Her er udsigt over de store hedearealer og klitterne ved Vesterhavet kun få minutters gang fra huset.

Udflugterne

Med beliggenheden på det naturskønne Holmsland Klit er det oplagt at lade dagsturen gå rundt om Ringkøbing Fjord eller til Hvide Sande, hvor der findes gode muligheder for lystfiskeri eller til surfpladserne langs fjorden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2014 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...