Feriehus med stor terrasse på naturgrund ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 280, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1794
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Arvidvej 280 ligger dette hyggelige feriehus med en fin beliggenhed på en naturgrund for enden af en lille sidevej tæt på Vesterhavet. Sommerhuset er meget fint indrettet og pænt møbleret med sans for kvalitet. Her er 3 gode soverum med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Sommerhuset er udstyret med gratis internet og har en stor afskærmet terrasse.

Velindrettet sommerhus med brændeovn

Dette hyggelige feriehus på den store naturgrund er særdeles velindrettet med lyse rum og møbleret med sans for kvalitet. Den store lyse stue i forbindelse med det veludstyrede køkken fra 2014 har brændeovnen som det naturlige midtpunkt for familiens hyggestunder. De 3 soverum er indrettet med 2 komfortable dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Her er også et godt badeværelse med gulvvarme og bruser. Benyttelse af det trådløse internet er ganske gratis.

Stor afskærmet terrasse

Sommerhusets store velafskærmede terrasse mod både øst, syd og vest er udstyret med gode havemøbler, liggestole og grill, hvor måltidet kan tilberedes, mens børnene leger i sandkassen. Her er også et legetårn med rutsjebane og gynge – et hit blandt de yngste i familien. Fra terrassen er der en skøn udsigt over de store hedearealer og klitterne ved Vesterhavet ligger kun få minutters gang fra feriehuset.

Beliggende i naturskønt område

Med beliggenheden på det naturskønne Holmsland Klit er det oplagt at lade dagsturen gå rundt om Ringkøbing Fjord eller til Hvide Sande, hvor der findes gode muligheder for lystfiskeri eller til surfpladserne langs fjorden. Stranden ligger blot 450 meter fra sommerhuset, og i Bjerregård finder I også en lokal købmand.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1794

D.
sagde , Danmark

Et rigtigt fint hus med en god terrasse, som giver mulighed for læ for vestenvinden.
Indretningen er god, og møbleringen er hyggelig og smagfuld. Dejligt legestativ til børnene, og smart med sandkassen på terrassen.
Et hus vi gerne besøger igen.

D.
sagde , Danmark

Fint feriehus der har hvad der skal være i et sommerhus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...