Hyggeligt feriehus med brændeovn og lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 11, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1806
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 500 meter fra Vesterhavet ligger dette skønne sommerhus på Arvidvej 11. Her er der plads til 6 feriegæster, som kan nyde en dejlig ferie i det skønne område. I opholdsrummet er der brændeovn, som spreder varme og ekstra feriestemning. Sommerhuset har desuden flere gode terrasser.

Stort opholdsrum med brændeovn

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med spiseplads og stuen. I stuen sikrer det hyggelige sofahjørne ved brændeovnen afslapning og hygge for hele familien. Feriehusets entré har rigeligt med plads til overtøj og sko efter hjemkomst fra en skøn gåtur ved stranden.

Feriehusets 6 sovepladser fordeler sig på 3 rummelige værelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På de sidste 2 soveværelser er der komfortable enkeltsenge, hvor der kan samles fornyet energi til morgendagens aktiviteter.

Der er en varmepumpe i sommerhuset, som tilbyder en energibesparende opvarmning.

Lukket terrasse med plads til afslapning

Med direkte adgang fra opholdsstuen kan I komme ud på den lukkede terrasse, som ligger på sydsiden af sommerhuset. Her er der plads til, at hele familien kan nyde et grillmåltid på en lun sommeraften. Til de yngste er der desuden en sandkasse og en gynge.

Derudover er der en vestvendt terrasse, som giver jer mulighed for at nyde solnedgangen bag klitterne med et køligt glas vin. 

Ferie i naturskønt område 500 meter fra Vesterhavet

Kun 500 meter fra feriehuset ligger den kilometer lange sandstrand på den danske vestkyst med masser af plads til leg, gåture og afslapning. På den anden side, øst for feriehuset, ligger Ringkøbing Fjord – et sandt paradis for lystfiskere.

Omgivelserne i Bjerregård er ideelle til vandreture, cykling og udforskning. Ved den lokale købmand kan I handle ind til feriens måltider og selvfølgelig frisk brød til morgenbordet.

Udover lokale butikker er der forskellige restauranter og caféer, der tilbyder lækre måltider med en fantastisk udsigt tæt på havnen i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1806

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, geräumiges und gepflegtes Ferienhaus. Viele Schränke und Ablagemöglichkeiten, Schuppen für sperrige Sachen. 2 Badezimmer sind vorteilhaft, gut funktionierende Duschen. Viele Sitzmöbel drinnen wie draußen. Top-Wahl für Personen, die nicht unbedingt ein Grundstück mit Rasenflächen benötigen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zu 4+1 Kind. Das Haus war dafür ausreichend groß. Die Betten im Hauptschlafzimmer waren sehr bequem. Das Haus ist für dänische Verhältnisse auch nicht hellhörig.
Die Terrasse ist auf der anderen Seite, sodass niemand einen stören oder einsehen kann.
Zum Strand gelangt man sehr schnell.

DE
D.
sagde , Deutschland

Familienfreundliches Ferienhaus.
Kinder können beruhigt auf der Terrasse spielen während man im Wohnzimmer oder am kochen ist. (Kinder super im Blick) Für Spiel und Spaß ist gesorgt. Supermarkt und Strand sind nicht weit entfernt.
Schönes modernes großes Bad.
Küche hat alles was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...