Hyggeligt feriehus med sauna, god terrasse og smuk udsigt

3
icon
icon
icon

Arvidvej 26, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1830
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Arvidvej 26 i den sydlige del af Bjerregård ligger dette hyggelige feriehus på en fin naturgrund. Det fine træhus er indrettet til 6 personer og er blandt andet udstyret med en lækker sauna og en skøn terrasse med afskærmning og udsigt til det fantastiske klitlandskab. Hunden er også velkommen her!

Stille og rolig ferie med brændeovn og opvaskemaskine

Det hyggelige feriehus rummer plads til 6 personer og er velegnet til en stille og rolig familieferie i det fri. Den venlige indretning skaber en afslappende atmosfære i hele feriehuset, og I vil hurtigt falde til i det nye feriehjem.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor køkken, spiseafdeling og stue ligger i forbindelse med hinanden. Her bliver der masser af tid til at nyde ferien og det gode selskab med lækre familiemiddage og sene aftener foran den knitrende brændeovn.

Gennem de store vinduer i stuen kan I nyde den flotte udsigt til det naturskønne klitlandskab. Det veludstyrede køkken har en opvaskemaskine, og sommerhuset er også udstyret med en vaskemaskine – så der hurtigt bliver taget hånd om de praktiske opgaver i dagligdagen.

Fantastisk beliggenhed på ugeneret naturgrund

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed på en naturgrund i Bjerregård. Rundt om sommerhuset går en stor, åben træterrasse med afskærmning på den ene side, og dagen lang kan I følge solen rundt og nyde det gode vejr og den smukke udsigt til klitlandskabet.

En rask gåtur gennem klitlandskabet bringer jer ned til den smukke sandstrand, som helt sikkert vil blive et hit blandt alle feriegæster (specielt de firbenede). Den lokale købmand i Bjerregård ligger få minutters kørsel fra huset, og her kan I hver morgen hente nybagt morgenbrød til kaffen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.294
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...