Hyggeligt feriehus med brændeovn, tæt på havet og den fredede hede

3
icon
icon
icon

Auroravej 13, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1997
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det sydlige Bjerregård finder I dette skønne feriehus i træ på Auroravej 13, midt i det fascinerende klitlandskab og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Huset er hyggeligt og charmerende indrettet, til 4 personer og med lukket terrasse – her er familiens firbenede ven også velkommen.

Charmerende sommerhus med hyggelig og personlig indretning

Et virkelig charmerende sommerhus, indrettet i ”rigtig” sommerhus-stil med personlighed og sans for detaljer – perfekt til 4 personer. Huset er hyggeligt og praktisk indrettet med bl.a. kombineret spisestue -opholdsrum – med en praktisk køkkenafdeling. Den åbne og veludrustede køkkenafdeling er bl.a. med 40 l. fryser og mikroovn. Opvaskemaskinen står i bryggerset.

Stuen er indrettet i nordisk stil med kludetæpper, flotte trægulve og bløde sofaer. Rigtig hyggeligt – og oplagt til indendørs hygge – måske med familiespil eller en god bog foran brændeovnen. Her kan man kun føle sig hjemme.

Huset her på Auroravej 13 er til 4 personer – fordelt på 2 soverum med hver sin dobbeltseng (140 cm + 160 cm). Badeværelset har alt, hvad man har brug for. Det praktiske bryggers har også en vaskemaskine, hvilket måske nok småbørnsfamilier vil sætte pris på.

Oplev det hele fra terrassen; den flotte natur, sol op- og nedgange og den salte havduft

En hyggelig og helt lukket terrasse mod sydøst indbyder til masser af udendørs aktivitet, både for voksne, børn og familiens hund. Her har man et fantastisk view udover den flotte natur. Drik morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord mod øst.

Sidst på dagen kan man nyde en veltilberedt grillmiddag på terrassen, alt imens man ser himlen mod vest farves orangerød over klitterne – og hører havets beroligende brusen i baggrunden.

Holmsland Klit – ren natur mellem hav og fjord

Den smalle tange, Holmsland Klit, mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, fra Nymindegab til Søndervig, er kendetegnet ved en helt unik natur. Overalt er her kort afstand til både fjorden og havet.

Den hyggelige fiskeriby, Hvide Sande, som er Danmarks 5. største fiskerihavn, ligger kun ca. 15 km væk. Havnemiljøet her er altid spændende – man kan gå en tur på havnen, rundt blandt fiskekutterne, besøge fiskeriauktionen eller sidde og nyde havnemiljøet på én af caféerne.

Et besøg i Hvide Sande er altid interessant – her finder I bl.a. også masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og mange gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1997

D.
sagde , Danmark

Rigtig hyggeligt feriehus, med skønt opholdsrum.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 1.287
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...