Ferielejlighed til 6 personer i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirksvej 2, 1. sal, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2347
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
25 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I ferielejligheden på Kirksvej 2, 1. sal er der plads til op til 6 personer. Hunden er også velkommen. Lejligheden er renoveret i 2024, og ligger ovenover købmandsforretningen, så I har let adgang til friske forsyninger hver dag. Der er en skøn udsigt over Ringkøbing Fjord fra den rummelige stue. Det veludstyrede køkken/alrum har også spiseplads, og de 3 soveværelser har 6 komfortable sovepladser. Strømforbrug er inkluderet i prisen. På terrassen mod vest kan I nyde solnedgangen over Vesterhavet.

Lys og hyggelig ferielejlighed

Lejligheden er lyst og venligt indrettet med et dejligt lysindfald og vidtstrakt udsigt gennem de mange vinduer. I den hyggelige stue kan I slappe af i hjørnesofaen eller trække jer tilbage med en god bog i lænestolene. Her er også et ”barbord”, hvor I kan nyde en drink eller spille et brætspil. Det praktisk og hyggeligt indrettede spisekøkken med opvaskemaskine indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider.

De 3 soveværelser har alle komfortable boksmadrasser. Det store soveværelse, som også kan rumme en barneseng, har direkte adgang til det lyse flisebelagte badeværelse, hvor vaskemaskine og tørretumbler også er placeret. De 2 andre lyse soveværelser har hver 2 enkeltsenge. Der er adgang til den lille terrasse via et af soveværelserne. Bemærk, at strømforbrug er inkluderet i prisen.

Lukket terrasse med grill og havemøbler

Den hyggelige, lille, lukkede terrasse har alt, hvad man har brug for på ferien. Der er havemøbler, liggestole og en grill. Herfra har I udsigt til det lille torv mellem købmandsbutikken og fiske-take-away samt en vidunderlig udsigt mod syd.

Ferie i Bjerregård

Bjerregård ligger midt på den smalle landtange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Stranden er aldrig langt væk – fjorden mod øst og Vesterhavet mod vest. Det giver naturlige muligheder for vandsport, og der er masser af muligheder for kanosejlads, surfing, fiskeri og meget mere. Det veludbyggede netværk af cykelstier giver også mulighed for at cykle og vandre i det maleriske landskab.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92
Renoveret / Byggeår:2024 / 1946

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...