Hyggeligt stråtækt sommerhus med skønne udefaciliteter

3
icon
icon
icon

Skodbovej 10, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3075
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
5800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor klitgrund i Skodbjerge ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 4 feriegæster. Sommerhuset indbyder til mange hyggelige stunder både inden- og udendørs. I sommerhusets opholdsrum er der brændeovn, og udendørs finder I blandt andet udebruser, shelter og bålhytte. På en varm sommerdag kan I gå med fødderne i vandkanten på stranden, som ligger 600 meter herfra.

Dejligt udeareal med udebruser, shelter og bålhytte

På en lun sommerdag er det oplagte samlingspunkt uden tvivl sommerhusets udeareal. Her er flere forskellige steder, hvor I kan samles til hyggelige timer sammen eller finde ro til alenetid med en kop kaffe og en god roman i hånden.

Et af feriehusets absolutte highlights er den fine bålhytte, hvor I, selv på regnvejrsdage, kan opholde jer og nyde de dejlige udefaciliteter. Her er desuden en shelter, som I kan benytte jer af til en god nats søvn i den friske havluft.

Har I været en tur på stranden, kan I skylle jer for sand under udebruseren, som kan benyttes fra april til november.

På sommerhusets afskærmede terrasse kan I afslutte dagen med et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Hyggeligt feriehus med brændeovn

I sommerhuset på Skodbovej 10 vil I hurtigt komme i den helt rigtige feriestemning. Den hyggelige og idylliske indretning skaber en skøn atmosfære i sommerhuset, som byder plads til 4 feriegæster.

Sovepladserne er fordelt på 2 gode soveværelser med skøn udsigt til det omkringliggende hede- og klitlandskab. På hvert værelse finder I 2 enkeltsenge, hvor I kan lade batterierne op til endnu en oplevelsesrig feriedag.

I sommerhusets opholdsrum er der en brændeovn, som ikke blot spreder varme, men også sætter prikken over i’et for den helt rigtige feriestemning. Mens ilden knitrer i baggrunden, kan I sætte jeres yndlingsfilm på fjernsynet via Chromecasten. Her er desuden en energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur.

Over den smalle og stejle trappe når I til overetagen, hvor sovepladserne med skøn udsigt til det omkringliggende hede- og klitlandskab befinder sig. På hvert værelse finder I 2 enkeltsenge, hvor I kan lade batterierne op til endnu en oplevelsesrig feriedag.

Skøn beliggenhed i Skodbjerge

Sommerhuset har en rigtig dejlig beliggenhed på en stor klitgrund i udkanten af naturskønne Skodbjerge. Ferieområdet ligger på landtangen Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, så I både har vand mod øst og vest.

Området indbyder til gode gå- eller cykelture. Her er en lang natursti, som snor sig gennem det naturskønne landskab, som er præget af hede og klitter og et rigt dyreliv.

En køretur mod nord bringer jer til havnebyen Hvide Sande, hvor I finder et bredt udvalg af lokale butikker og hyggelige restauranter med udsigt til slusen.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3075

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wirklich sehr hyggelig! Es ist geschmackvoll eingerichtet, gut ausgestattet und hat viele tolle Extras. Wir kommen bestimmt mal wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und super ausgestattetes Häuschen in toller Umgebung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches kuscheliges Haus,mit sehr schönem und vielseitigem Aussenbereich.
Der Wohnraum ist mit Steinplatten ausgelegt,nicht beheizt,die steile Treppe ist nicht für alle geeignet.
Aber sonst,erholsame Ferien garantiert.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 4.000
Byggeår:1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barnestol, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...