Dejligt feriehus med udsigt over klitlandskabet

3.5
2488
Sandvej 3 A, Skodbjerge - Søg på husnr. C3151

Dette dejlige og rummelige feriehus ligger på en kuperet naturgrund med en flot udsigt over klitlandskabet. Huset er godt indrettet til 6 personer med 3 soverum. Efter en dag ude i den friske natur byder huset på en dejlig sauna, der giver velvære til krop og sjæl.

Feriehus med udsigt til klitlandskabet

Udsigten til klitlandskabet er én af måske de vigtigste ting at lægge mærke til ved netop dette hus. Huset er placeret på en højtbeliggende klitgrund, som giver en fin udsigt over det bølgende klitlandskab, der breder sig omkring huset. Samtidig ligger huset op til fredede klitarealer. Her kan I opleve dyre- og fugleliv på tæt hold. Samtidig ligger Natur- og fuglereservatet Tipperne kun ca. 15 minutters kørsel fra huset.

God, klassisk indretning

Sommerhuslivet er enkelt og ligetil. Her er der højt til loftet og masser af frisk luft. Dette feriehus, som I finder på Sandvej, er et traditionelt sommerhus med en, god klassisk indretning. De små personlige detaljer i inderummet skaber en varm atmosfære, som passer godt til landskabet. Køkken- alrummet er samlingspunktet i huset. Står du i køkkenet har du derfor en god udsigt over hele rummet. Så selvom I laver forskellige ting, så få I stadig en følelse af at være sammen.

Nyd en god middag på terrassen

Til huset hører en god, delvist afskærmet terrasse. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill, så I kan sidde ude og nyde naturen, den friske luft og solen. På en lun sommeraften er det oplagt at sidde her og nyde en god bøf eller fisk, stegt på grillen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.100
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...