Dejligt feriehus med udsigt over klitlandskabet

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandvej 3 A, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3151
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og rummelige feriehus ligger på en kuperet naturgrund med en flot udsigt over klitlandskabet. Huset er godt indrettet til 6 personer med 3 soverum. Efter en dag ude i den friske natur byder huset på en dejlig sauna, der giver velvære til krop og sjæl.

Feriehus med udsigt til klitlandskabet

Udsigten til klitlandskabet er én af måske de vigtigste ting at lægge mærke til ved netop dette hus. Huset er placeret på en højtbeliggende klitgrund, som giver en fin udsigt over det bølgende klitlandskab, der breder sig omkring huset. Samtidig ligger huset op til fredede klitarealer. Her kan I opleve dyre- og fugleliv på tæt hold. Samtidig ligger Natur- og fuglereservatet Tipperne kun ca. 15 minutters kørsel fra huset.

God, klassisk indretning

Sommerhuslivet er enkelt og ligetil. Her er der højt til loftet og masser af frisk luft. Dette feriehus, som I finder på Sandvej, er et traditionelt sommerhus med en, god klassisk indretning. De små personlige detaljer i inderummet skaber en varm atmosfære, som passer godt til landskabet. Køkken- alrummet er samlingspunktet i huset. Står du i køkkenet har du derfor en god udsigt over hele rummet. Så selvom I laver forskellige ting, så få I stadig en følelse af at være sammen.

Nyd en god middag på terrassen

Til huset hører en god, delvist afskærmet terrasse. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill, så I kan sidde ude og nyde naturen, den friske luft og solen. På en lun sommeraften er det oplagt at sidde her og nyde en god bøf eller fisk, stegt på grillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3151

D.
sagde , Danmark

Funktionel indretning af huset, super beliggenhed med god udsigtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.100
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...