Hyggeligt feriehus med unik udsigt over fjorden

4
icon
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 182, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3197
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skønt feriehus på Sønder Klitvej 182 med flere gode terrasser, så du har god mulighed for at sidde ude og nyde solen, den friske luft og ikke mindst den smukke udsigt over fjorden. Der er desuden garage og et udekøkken, som er helt perfekt til grillaftenerne og rensning af friskfangede fisk.

Hyggeligt og børnevenligt feriehus med mange gode detaljer

Feriehuset er hyggeligt og personligt indrettet med omtanke for, hvad en (børne)familie har brug for under ferien. Der er både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, der overtager de praktiske gøremål, så du i stedet kan slappe af og nyde ferien. Og på grunden er der gynger og en sandkasse, hvor de mindste kan hygge sig.

De gode soverum har indbyggede klædeskabe, så der er opbevaringsplads, og på det ene badeværelse er der både sauna og spabad, hvor du kan nyde et par afslappende stunder. 

Unik udsigt over fjorden – helt perfekt til hyggestunder og grillaftener

Feriehuset har en dejlig beliggenhed tæt på Ringkøbing Fjord, så både indefra huset og fra nogle af dets terrasser har du en utrolig smuk udsigt – bedre baggrund for morgenkaffe på terrassen eller grillhygge om aftenen findes ikke.

Husets stue er også indrettet med store vinduespartier og en god hyggekrog, så du også på køligere dage kan sidde inde og nyde udsigten, evt. med en god bog og lidt varmt at drikke.

Skøn beliggenhed med indkøb, aktiviteter og udflugtsmål lige i nærheden

Skodbjerge er et dejligt roligt område, der egner sig perfekt til en afslappende ferie med familien. Her er naturen med fjorden utrolig smuk, og den giver anledning til gåture i området.

Ønsker du alligevel at opleve lidt mere end naturen, er Hvide Sande kun en kort køretur derfra. Her kan du opleve livet på havnen, købe frisk fisk, som senere kan tilberedes på grillen, eller blive opvartet på et af de gode spisesteder.

I badebyen, Søndervig, og den gamle købsstad, Ringkøbing, kan du også gå på opdagelse – evt. som stop under en køretur, der går fjorden rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3197

D.
sagde , Køge

Skønt hus med mange dejlige hyggekrogeSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (93 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...