Strandnært 7-personers sommerhus med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Sommervej 11, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3229
7 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Sommervej 11 i Skodbjerge ligger dette strandnære 7-personers feriehus. Her er der god plads til familien, og ideelt hvis I har hund med. Der er kun 200 meter til Vesterhavet. Sommerhuset er udstyret med både sauna og spa, og der er en smuk panoramaudsigt mod vest over den storslåede natur og klitlandskabet. De gode terrasser kan I nyde på lune sommerdage med lækre grillmåltider.

Et skønt sted at nyde tiden sammen i Skodbjerge

Dette personligt indrettede feriehus i Skodbjerge er lyst og venligt indrettet, og her kan I føle jer godt tilpasse sammen. Her er helt perfekt til afslapning og til at få genopladet batterierne. Køkkenet er åbent i forbindelse med spiseafdeling og stuen, så I kan være sammen, uanset om I er på madholdet, spiller brætspil eller hygger jer i sofagruppen foran brændeovnen. Der er også en energibesparende varmepumpe. Fra alle rum i sommerhuset er der et fantastisk lysindfald og udsigt over det helt specielle klitlandskab.

Fra det store vinduespartie i stuen, men specielt også fra første salen, kan I nyde panoramaudsigten over hede- og klitlandskabet mod vest. Sommer som vinter byder det en fantastisk udsigt over den vestjyske natur. 

Udover egen wellnessafdeling med stort badeværelse, spa og sauna, indeholder feriehuset et ekstra badeværelse med brus, så I behøver ikke at stå i kø om morgenen. Der er barneseng til småbørnsfamilien. Soveværelserne har rigeligt med sengepladser og flere kombinationsmuligheder i forhold til at placere børn, voksne eller teenagere i gode værelser. Et værelse med køjesenge, som kan benyttes af børn eller voksne. Et rum med to dobbeltsenge til dem, som kræver meget plads, eller gerne vil sove flere sammen.

Med til sommerhuset hører også carport, hvor I kan stille jeres bil.

En helt fantastisk beliggenhed

Udendørs kan I arrangere en hyggelig grillaften på terrassen. Der er både en afskærmet og en åben terrasse, så I kan flytte jer med solen rundt om sommerhuset. 

Placeringen i yderste klitrække er intet mindre end enestående, samtidigt er det praktisk i forhold til vandreture i området med børn og hund. Skifter vejret hurtigt på turen langs Vesterhavet, kan I hurtigt være tilbage i feriehuset igen. Der er flere terrasser, så det er som regel muligt at finde både læ og sol samt at nyde udsigten og mærke den skønne havduft. 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset C3229

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des gemütlichen Hauses ist kaum zu schlagen, der Blick aus den Fenstern auf die Dünen jeden Tag anders und immer wieder entspannend. Wir hatten dort zum zweiten Mal eine tolle Woche und kommen sicher sehr gern wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus mit einer wundervollen Energie.!!!!
Wir kommen wieder!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus in toller Lage in der vordersten Reihe!
Hunde und Menschen waren happy

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 4.700
Renoveret / Byggeår:2017 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...