Strandnært ikke ryger hus til 6 personer

3.5
icon
icon
icon
icon
Sommervej 11, Skodbjerge - Søg på husnr. C3229

Et strandnært ikkeryger 6 personers feriehus i Skodbjerge. God plads til familien og ideelt hvis man har hund med. Der er kun 200 m til Vesterhavet. Huset er udstyret med både sauna og spa og der er en smuk udsigt mod vest over den storslåede natur og klitlandskab. Gode terrasser.

Et skønt sted at nyde tiden sammen i Skodbjerge

Dette personligt indrettede feriehus i Skodbjerge er indbydende og her kan man føle sig godt tilpas sammen, perfekt til afslapning og for at få genopladt batterierne igen. Køkken og stuen er forbundet, med spiseafdelingen i midten. Fra de fleste steder vil man nyde både lysindfald og samtidigt nyde udsigten med det smukke klitlandskab.

Et ikkeryger hus med en helt fantastisk beliggenhed

Placeringen af dette hus i yderste klitrække er intet mindre end enestående, samtidigt er det praktisk i forhold til vandreture i området med børn og hund. Skifter vejret hurtigt på turen langs Vesterhavet, er man nemt tilbage i huset igen. Der er flere terrasser, så det er ofte muligt at finde både læ og sol, samt at nyde udsigten og mærke den skønne havduft. Derfor findes der også flere muligheder for steder til de hyggelige grillaftener.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 4.700
Renoveret / Byggeår:2017 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 17 kilometer)
  • Blåbjerg Klitplantage (ca. 18 kilometer)
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 20 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 42 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...