Sommerhus med udsigt og stråtag tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 42, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3296
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Førsteklasses sommerhus med dejlig rolig beliggenhed på kuperet klitgrund i Skodbjerge. Huset er bygget med stråtag, og har en skøn udsigt over klitlandskabet mod vest. Der er 8 sovepladser i huset, som er bygget i 2005, og er placeret på en 2.030 m2 stor naturgrund. Der er gratis trådløst internet.

Skøn beliggenhed i Skodbjerge

Det skønt beliggende sommerhus i Skodbjerge har 4 soveværelser, alle trægulve og dobbeltsenge. Der er en stor flisebelagt entre, hvor der også er en vaskemaskine og en tørretumbler. Huset har 2 badeværelser, begge med en bruseniche og med gulvvarme. På det store badeværelse er der en dejlig hjørnespa og en god sauna. Køkkenet ligger midt i huset, oh har en fryser på 50 L, en mikroovn og en opvaskemaskine. Stuen er stor og rummelig og har en flot glaskarnap mod vest, hvorfra det smukke klitlandskab kan nydes. Der er en indmuret brændeovnsindsats, et TV, en DVD, en radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet, samt gulvvarme i det klinkebelagte stuegulv.

Kuperet klitgrund med smuk udsigt

Huset ligger højt placeret på en kuperet klitgrund, hvorfra der er en skøn udsigt mod syd og vest. Der er fliser hele vejen rundt om huset med særlig god terrasseplads mod øst og vest. Hvilket giver rig lejlighed til at nyde solen hele dagen lang. For de små er der en sandkasse. Området Skodbjerge er særdeles attraktivt, der er en smuk og varieret natur, og der er god plads mellem sommerhusene, så naturen kan nydes fuldt ud.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3296

D.
sagde , Frederiksberg

Skønt sommerhus med fin plads til 8 personer og flot udsigt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.030
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...