Sommerhus med pool og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 111, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3339
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 12
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Skodbovej i Skodbjerre ligger dette dejlige og meget velholdte luksusferiehus med pool på 12 m2 samt sauna. Huset er smagfuldt møbleret og har en lys og venlig indretning. Huset ligger fredeligt på en dejlig naturgrund og har såvel åben som lukket terrasse, hvorfra sommeren og naturen kan nydes.

Lys og indbydende indretning

Når I træder ind ad døren til sommerhuset, vil I straks fornemme den lyse og indbydende stemning, der kendetegner husets indretning. Det velholdte og flotte sommerhus er indrettet med lyse vægge og lofter. I det store køkkenalrum, som er husets hjerte, går loftet flot til kip, hvilket skaber et stort rum med masser af plads og lys. De store vinduer giver et flot lysindfald ved spisepladsen, som er centralt placeret i rummet. Døren til terrassen kan åbnes, så ude- og inderum smelter sammen i forårs- og sommermåneder.

Sommerhus med pool er lig med underholdning og afslapning

Til sommerhuset hører en dejlig wellness-afdeling med en 12 m2 stor pool, spabad og sauna. Ungerne vil elske at hoppe og lege i vandet dagen lang. Her skal I hverken tænke bekymre jer om vejret eller vind. Huset har to badeværelser og fire, gode soverum og er dermed et ideelt hus for to familier, der rejser sammen. Poolen opvarmes også ved hjælp af solcelleanlægget, så el-forbruget holdes lidt nede.

Nyd sommer på den lukkede terrasse

Fra opholdsstuen er der direkte adgang til en dejlig stor terrasse. Terrassen er lukket, så den er ideel til mindre børne eller hunde. Huset ligger samtidig i et dejligt, naturskønt område, som har meget at byde på. Her kan I gå lange ture i den friske luft, tage til vandet og gå langs stranden. Hvis vejret driller, er det oplagt at tage enten en tur til Hvide Sande eller Nymindegab, hvor der venter jer et hav af spændende aktiviteter, gode butikker og lækre spisesteder.

Som et ekstra plus er der solceller ved sommerhuset, som reducerer el-forbruget, når solen skinner.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.620
Renoveret / Byggeår:2008 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (97 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...